Follow us

Ποιους celebs είδαμε στην παρουσίαση Versace for H&M;

Ντυμένοι όλοι με κομμάτια από τη νέα συλλογή

tamta


Ντυμένοι όλοι με κομμάτια από τη νέα συλλογή


Το επίσημο λανσάρισμα της νέας συλλογής ξεκινάει σε λίγες ώρες! Αυτό όμως ισχύει μόνο για τους κοινούς θνητούς αφού οι celebs έχουν ήδη δοκιμάσει, κυκλοφορήσει, περπατήσει στο κόκκινο χαλί και φωτογραφηθεί με κομμάτια της νέα συλλογής!

Μόλις λίγες ημέρες μετά τα εγκαίνια του νέου flagship καταστήματος στην Ερμού 54, η H&Μ διοργάνωσε ένα πάρτι για να γιορτάσει την άφιξη της νέας συλλογής Versace by H&M στην Ελλάδα. Οι καλεσμένοι είχαν την μοναδική ευκαιρία να δουν πρώτοι σε avant-premiere και να αποκτήσουν τα ιδιαίτερα κομμάτια της νέας συλλογής Versace καθώς και να διασκεδάσουν υπό τους ήχους της Special Guest DJ, Λυδίας Παπαϊωάννου. Οικοδεσπότης του πάρτι ήταν ο Ralf Wein, Country Manager της H&M στην Ελλάδα. “Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δόθηκε η ευκαιρία να καλωσορίσω σήμερα τους Έλληνες πελάτες μας σε αυτό το συναρπαστικό, νέο full concept κατάστημα. Υποσχόμαστε μόδα υψηλής ποιότητας και πιστεύω ότι η νέα μας συνεργασία με την Versace είναι η απόδειξη ότι η H&Μ πραγματοποιεί τις υποσχέσεις που δίνει στους πελάτες της”, είπε ο κύριος Ralf Wein.

Διάβασε εδώ τις δηλώσεις των celebs για τη νέα συλλογή

Ποιους celebs είδαμε στην παρουσίαση Versace for H&M;
Λυδία Παπαϊωάννου
"Για μία ακόμη φορά τα H&M μας δίνουν πρόσβαση σε κομμάτια, σχέδια και υπογραφές που υπό άλλες συνθήκες θα ήταν απλησίαστα. Βέβαια ίσως χρειαστεί να δώσουμε μάχη πάνω από τις κρεμάστρες! Αλλά ο τολμών… Versace!"


Ποιους celebs είδαμε στην παρουσίαση Versace for H&M; - εικόνα 2
Κώστας Μαρτάκης
"Super party, super ρούχα! Είναι υπέροχο που η Η&Μ προσφέρει στους πελάτες της τη δυνατότητα να αποκτήσουν αγαπημένα κομμάτια Versace χωρίς να σκεφτούν την τιμή."


Ποιους celebs είδαμε στην παρουσίαση Versace for H&M; - εικόνα 3
Vegas
Zeraw:" Έχω παρακολουθήσει μέχρι τώρα όλες τις προηγούμενες συνεργασίες της H&M. Η νέα συνεργασία με τον οίκο Versace έρχεται σε μία στιγμή που θέλουμε τη μόδα να περιέχει ελληνικά στοιχεία αλλά και που θέλουμε, με τα ιδιαίτερα αυτά κομμάτια, να δείχνουμε κάθε μέρα πως είμαστε μοναδικοί. Ρούχα σχεδιασμένα με υψηλή αισθητική για σένα! Χαίρομαι που είμαι μέλος της “Versace by H&M” αισθητικής – bring it on!!!!!!!! "

Ποιους celebs είδαμε στην παρουσίαση Versace for H&M; - εικόνα 4
Νικολέττα Ράλλη
"Περάσαμε πολύ ωραία σήμερα! Πραγματικά μου θύμισε εκδηλώσεις του εξωτερικού με glamour χωρίς υπερβολή. Καταπληκτική συλλογή Versace με υπέροχο συνδυασμό χρωμάτων και εξαιρετικά υφάσματα. Τα Η&Μ προσφέρουν ποιότητα και οικονομικές τιμές και απορώ γιατί έκαναν τόσα πολλά χρόνια να έρθουν στην Ελλάδα! "


Ποιους celebs είδαμε στην παρουσίαση Versace for H&M; - εικόνα 5
Ήβη Αδάμου
"Λατρεύω τα Versace και τα Η&Μ και είμαι πολύ χαρούμενη που με αυτή τη συνεργασία έρχομαι πιο κοντά και στα δύο! Η συλλογή Versace by H&M είναι πραγματικά όπως τη περίμενα, με θρυλικά σχέδια Versace και τιμές έκπληξη! "


Ποιους celebs είδαμε στην παρουσίαση Versace for H&M; - εικόνα 6
Λούκας Γιώρκας
"Πάντοτε μου άρεσε που στα Η&Μ έβρισκα ρούχα να ταιριάζουν στο στυλ και τις ανάγκες μου. Η συλλογή Versace by H&M όμως, με εντυπωσίασε γιατί κατάφερε να συνδυάσει ιδανικά το design και το glamour ενός μεγάλου οίκου μόδας με τις τιμές και την αμεσότητα των Η&Μ."


Ποιους celebs είδαμε στην παρουσίαση Versace for H&M; - εικόνα 7
Άννα Πρέλεβιτς
"Αξέχαστη βραδιά, γεμάτη λάμψη και glamour! Μου αρέσει που η H&M με ξαφνιάζει ευχάριστα προσφέροντας μου design και ποιότητα στην τιμή Η&Μ.
"

Ποιους celebs είδαμε στην παρουσίαση Versace for H&M; - εικόνα 8
Κατερίνα Τσάβαλου
"Μου αρέσει που η H&M τολμάει τη συνεργασία με μεγάλους σχεδιαστές που έχουν γράψει ιστορία στη μόδα. Νοιώθω περήφανη που γίνομαι και εγώ μέρος αυτής της ιστορίας και βγάζω στην επιφάνεια τη θηλυκότητα, τη φινέτσα και την ροκ πλευρά μου!!!! Ρούχα για όλες τις ώρες και όλες τις διαθέσεις!!!!!!!!!!!!! Από αυτή τη συλλογή τα θέλω όλαααααααα!!!!!!!!!!!!!!"


Ποιους celebs είδαμε στην παρουσίαση Versace for H&M; - εικόνα 9
Τάμτα
"Μου αρέσουν τα Η&Μ και παρακολουθώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις συνεργασίες του με μεγάλους oίκους μόδας! Από την συνεργασία με τον οίκο Versace εντυπωσιάστηκα από τον τολμηρό συνδυασμό χρωμάτων, το design και τις υπέροχες τιμές."



Η συλλογή Versace for H&M θα είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα από τις 18 Νοεμβρίου. Θα την βρεις: στην Αθήνα, Eρμού 22 και Ερμού 54 (νέο κατάστημα που θα ανοίξει στις 11/11) και στη Θεσσαλονίκη, Τσιμισκή 40.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ