Follow us

Demi Moore - Ashton Kutcher: Τίτλοι τέλους

 και επίσημα

kutcher_moore

και επίσημα

H Demi Moore κατέθεσε αίτηση διαζυγίου όπως δήλωσε στο Associated Press. «Ως γυναίκα, μητέρα και σύζυγος, υπάρχουν ορισμένες αξίες και όρκοι που κρατώ ιερούς, και σύμφωνα με αυτό το πνεύμα έχω επιλέξει να προχωρήσω με τη ζωή μου,» δήλωσε η Moore. Ο Kutcher και η Moore παντρεύτηκαν το 2005 όταν εκείνη ήταν 43 ετών, ενώ ο Ashton ήταν 27.

Τον Σεπτέμβριο, δημοσιεύτηκε η είδηση ότι ο Kutcher είχε απατήσει τη Moore με την Sara Leal στο Λας Βέγκας. Ο ίδιος, αρχικά, είχε αρνηθεί την κατηγορία. Τα φορτηγά μετακόμισης όμως που είχαν εντοπισθεί έξω από το σπίτι του ζευγαριού, τον Οκτώβριο, επιβεβαίωσαν τις φήμες του χωρισμού. Tο gossip περιοδικό Star, δημοσίευσε ρεπορτάζ με τον τίτλο «Επισήμως τέλος» στα τέλη του Σεπτέμβρη. Αναφερόταν μάλιστα στο άρθρο ότι ο γάμος τους έχει τελειώσει οριστικά, εξαιτίας των κατά συρροή απιστιών του. Τα αρνητικά σχόλια είχαν ξεκινήσει πολύ νωρίτερα, από την μοναχική εμφάνιση της 48χρονης ηθοποιού στην πρεμιέρα του «Five» στη Νέα Υόρκη. Ο Kutcher είχε απαντήσει λέγοντας ""Το περιοδικό Star προφασίζεται ότι απάτησα τη σύζυγό μου! Νομίζω ότι αυτό μπορεί να θεωρηθεί δυσφήμιση του χαρακτήρα μου. Ελπίζω να συμφωνεί κι ο δικηγόρος μου.'

O Kutcher επιβεβαίωσε το χωρισμό με δήλωση του στο twitter: "Θα θυμάμαι για πάντα το χρόνο που πέρασα με την Demi Ο γάμος είναι ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα στον κόσμο και δυστυχώς μερικές φορές αποτυγχάνει Αγάπης και Φως, AK.." Το επόμενο βήμα που περιμένουμε από την Demi είναι να δούμε την αλλαγή στο twitter name της. Ο τίτλος MrsKutcher έχει ξεπεραστεί από τις εξελίξεις!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ