Follow us

Ο Πάνος Καλλίτσης κυκλοφορεί CD

Το ακούσαμε ήδη και το αγαπήσαμε! Όλες οι λεπτομέρειες εδώ!

kallitsis


Το ακούσαμε και το αγαπήσαμε! Όλες οι λεπτομέρειες εδώ!


Πέρα από υπέρ-ταλαντούxος make up artist και hair stylist ο αγαπημένος της Miss Bloom, Πάνος Kαλλίτσης, είναι ένας άνθρωπος πολύ δημιουργικός που λατρεύει τη μουσική. Και πριν αναρωτηθείς γιατί σου τα λέμε αυτά θα σπεύσω να «μαρτυρήσω» το μυστικό που κρατούσε καλά φυλαγμένο τόσο καιρό! Ο Πάνος λοιπόν, όλο αυτό τον καιρό εδώ και μήνες ετοιμαζόταν πυρετωδώς για να κυκλοφορήσει το CD που περιέχει την καταπληκτική μουσική που ακούμε στο Panos Kallitsis Salon κάθε φορά που τον επισκεπτόμαστε!

Η συλλογή του (την οποία θα λατρέψεις – εγγυημένα πράγματα!) ονομάζεται Coupe de Peigne και περιέχει μοναδικά κομμάτια που τα επέλεξε ο ίδιος ο Πάνος και που όλα μαζί δημιουργούν ένα υπέροχο μείγμα μελωδιών με vintage, lounge, classic, cinematic και soulful καταβολές. Περιττό να πούμε ότι την προτείνουμε ανεπιφύλακτα ως δώρο για τους φίλους σου τώρα που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα!

Οι εκπλήξεις είναι πολλές κι ευχάριστες. Και σίγουρα ανήκουν σε αυτές, τα remix του 'Call Me' της Αλέκας Κανελλίδου και του 'Μη Μου Πεις Τίποτα' της Τζένη Βάνου, από τους (pH)2 -γνωστοί από το καταπληκτικό remix του 'As LongAs There Is You' της Timi Yuro. Αυτά τα remix μάλιστα είναι αποκλειστικότητες της συλλογής.

Info: Το CD Coupe de Peigne θα το βρεις στο Panos Kallitsis Salon (Κηφισιας 232, Φιλοθέη)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ