Follow us

Αποκλειστικό: Η Νάντια Μπουλέ δοκιμάζει το υπέροχα ξανθό της Excellence!

 Δες φωτογραφίες και video από τα παρασκήνια της φωτογράφισης!

nadiaboule


Σκέφτεσαι να ανανεώσεις το look σου ενόψει των γιορτών και να δώσεις ένα πιο φωτεινό τόνο στην εμφάνιση σου μπαίνοντας στο club των "Blondes"; Aν είδες το εξώφυλλο του Celebrity και αναρωτήθηκες ποια απόχρωση χρησιμοποιεί η Νάντια Μπουλέ για το υπέροχα ξανθό χρώμα μαλλιών της, έχουμε όλες τις inside πληροφορίες μαζί με αποκλειστικό υλικό από το backstage της καμπάνιας της Excellence από την L'Oreal Paris.

Η λαμπερή Νάντια μας αποκάλυψε ότι "Το ξανθό μου παραμένει πάντα φωτεινό με την απόχρωση 01!" Μας είπε μάλιστα ότι "με τη συγκεκριμένη βαφή είδε μεγάλη διαφορά στην υφή και στη λάμψη και εντυπωσιάστηκε από την πολύ προστατευτική της σύνθεση για τα μαλλιά" Όσο αφορά στα γυρίσματα μας είπε "ήταν πολύωρα και εξαντλητικά αλλά πέρασα πολύ ωραία. Η συνεργασία μου με τον Δημήτρη Γιαννέτο ήταν εξαιρετική!".

Αποκλειστικό: Η Νάντια Μπουλέ δοκιμάζει το υπέροχα ξανθό της Excellence!
H Νάντια Μπουλέ έλαμπε κατά τη διάρκεια του γυρίσματος για την Excellence της L’Oreal Paris! Κεφάτη και γεμάτη όρεξη ακολούθησε τις οδηγίες του σκηνοθέτη και ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο το υπέροχο ξανθό χρώμα των μαλλιών της! Άλλωστε, η Νάντια, έμπειρη πλεόν παρουσιάστρια, ξέρει πώς να «παίζει» με το φακό και να σαγηνεύει με το όμορφο πρόσωπό της όποιον την παρακολουθεί.

Το γύρισμα κύλησε μέσα σε ευχάριστη και δημιουργική ατμόσφαιρα όπου όλοι έβαλαν τα δυνατά τους για το άρτιο αποτέλεσμα που βλέπουμε στις οθόνες μας. Τα φώτα έλαμπαν, η μουσική έδινε τον παλμό και οι κάμερες απαθανάτιζαν μια Νάντια Μπουλέ πιο γοητευτική από ποτέ να μαγεύει όσους ήταν παρόντες στο studio.

Αποκλειστικό: Η Νάντια Μπουλέ δοκιμάζει το υπέροχα ξανθό της Excellence! - εικόνα 2
Ο make-up artist της L'Oreal Paris, Δημήτρης Γιαννέτος έδωσε το μαγικό του άγγιγμα στη Νάντια και το αποτέλεσμα είναι συγκλονιστικό!

Στην εν λόγω καμπάνια θα δεις ακόμα 2 πανέμορφες λαμπερές παρουσιάστριες. Η Ναταλία Γερμανού και η Φαίη Σκορδά επιλέγουν επίσης το ξανθό της Excellence. Ποια απόχρωση; Λαμπερό ξανθό με την απόχρωση 9.1 για την Φαίη Σκορδά ενώ η Ναταλία Γερμανού λέει: «Το ξανθό μου παραμένει πάντα ζωντανό με την απόχρωση 7.31!»

Αποκλειστικό: Η Νάντια Μπουλέ δοκιμάζει το υπέροχα ξανθό της Excellence! - εικόνα 3
Ο fashion stylist Κωνσταντίνος Γκρόζος και o make-up artist Δημήτρης Γιαννέτος βάζουν τις τελευταίες πινελιές στο look της Νάντιας. Ο Κωνσταντίνος που είναι και ο fashion editor του MissBloom.gr μας ενημέρωσε ότι το μαύρο φόρεμα της Νάντιας είναι Phard (Linea Imports) και τα παπούτσια D&G.

Οι νέες πρέσβειρες της L'Oreal σε καλούν να επιλέξεις τη δική σου απόχρωση Excellence! H αγαπημένη κρέμα βαφή των Ελληνίδων έφερε μεγάλες καινοτομίες στην κατηγορία των βαφών μαλλιών στο σπίτι. Σήμερα, είναι η μόνη Κρέμα-Βαφή που εγγυάται τέλεια κάλυψη των λευκών και προσφέρει Τριπλή Προστασία (πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη βαφή). Η Excellence χαρίζει το πιο πλούσιο χρώμα με διάρκεια, απόλυτη προστασία και τέλεια κάλυψη.

Δες το backstage video με την Νάντια Μπουλέ:


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ