Follow us

Blake Lively: Όσα πρέπει να ξέρεις για το καινούριο site της

Πότε βγαίνει στον αέρα και με τί ασχολείται;

blake

Πότε βγαίνει στον αέρα και με τί ασχολείται;

Υπάρχει πολύς ντόρος τελευταία γύρω από το νέο site της Blake Lively, όχι όμως πολλές επιβεβαιωμένες πληροφορίες. Κάποιοι μιλούν για lifestyle και shopping ως κεντρική θεματολογία του νέου project αλλά έχει ακουστεί ιδιαιτέρως και το θέμα της αφήγησης-με κάποιον τρόπο που ταιριάζει στο online διάβασμα βιβλίων ίσως;

Δεν υπάρχουν ακόμα όλες οι απαντήσεις αλλά συγκεντρώσαμε όλα τα νέα που έχουμε διαβάσει περί του θέματος.

Πώς λέγεται:
Κάποιοι αναφέρουν το όνομα “Preserve”

Με τί θα ασχολείται:
Πολύ πιθανό να δούμε ένα project για παραγωγούς και προϊόντα, πολλά από αυτά χειροποίητα και μοναδικά κομμάτια διαλεγμένα προσωπικά από τη Blake. Επιπλέον, έχει ειπωθεί οτι το Preserve θα επιχειρεί την αφήγηση ιστοριών (σχετικά με τα προϊόντα;) μέσω video.

Πότε θα βγει στον αέρα;
Το site είναι ήδη υπό κατασκευή εδώ και 2 χρόνια και λέγεται οτι θα είναι πανέτοιμο την επόμενη εβδομάδα, με πιθανή ημερομηνία πρώτης εμφάνισης στις 23 Ιουλίου.

Τί έχει δηλώσει η Blake Lively για το νέο της εγχείρημα;
Η αλήθεια είναι οτι δεν έχει πει και πολλά και οι δηλώσεις της γύρω από το θέμα είναι πάντα λίγο ασαφείς. Το Σεπτέμβριο είπε: “ Το κύριο στοιχείο του θα είναι η αφήγηση και θα ασχολείται πολύ με τη μοναδικότητα στον τρόπο που ζούμε και πώς καταφέρνουμε να ζούμε με αυτόν τον τρόπο”. Μια άλλη φορά πρόσθεσε: “Δε γνωρίζω πολλά από lifestyle και γι αυτό δε θα το χαρακτήριζα lifestyle site. Απλώς δημιουργώ ένα χώρο και ένα brand που ένιωθα οτι μου λείπει από τη ζωή μου και δε μπορούσα να βρω πουθενά”.

Δε μένει παρά να δούμε τα αποτελέσματα και τί ακριβώς έχει στο μυαλό της η Blake. Η πρεμιέρα δεν αργεί.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ