Follow us

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την έξοδο της Άννας Βίσση στον Καρβέλα

Και ο εκνευρισμός του συνθέτη και τραγουδιστή

Vissi_karvelas_arxitektoniki

Και ο εκνευρισμός του συνθέτη και τραγουδιστή.

Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης η Άννα Βίσση επέλεξε για δεύτερη φορά την «Αρχιτεκτονική» όπου εμφανίζεται ο Νίκος Καρβέλας. Το MissBloom.gr ήταν εκεί και έχουμε κάθε λεπτομέρεια αλλά και αποκλειστικές φωτογραφίες.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την έξοδο της Άννας Βίσση στον Καρβέλα
Η Άννα Βίσση και η Αννίτα Πάνια αρχικά ήταν σε διπλανά τραπέζια μέχρι που η Άννα μεταφέρθηκε στο τραπέζι της νυν συντρόφου του Νίκου Καρβέλα. Στο ίδιο τραπέζι ήταν και ο Βασίλειος Κωστέτσος ο οποίος μαγνητοσκοπούσε τον Νίκο Καρβέλα με το κινητό του all night long.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την έξοδο της Άννας Βίσση στον Καρβέλα - εικόνα 2
Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, ο Νίκος Καρβέλας θέλησε να αφιερώσει ένα κομμάτι στην αγαπημένη του Αννίτα και εκείνη το άκουσε αγκαλιά με την Άννα. «Τελειώνοντας το κομμάτι ο Νίκος απευθυνόμενος στο κοινό είπε εκνευρισμένος ότι όλοι τους είναι μόνο για μπουζούκια και όχι ροκάδες αφού ενώ τραγουδούσε εκείνοι δεν τον πρόσεχαν και μιλούσαν μεταξύ τους. Αμέσως μετά αποχώρησε. Αφού πέρασαν λιγότερα από 10 λεπτά ο Νίκος Καρβέλας επέστρεψε στη σκηνή ζητώντας συγνώμη και λέγοντας πως δεν είναι διασκεδαστής. Στη συνέχεια ανέβασε στη σκηνή την Άννα» δήλωσε στο MissBloom.gr -πολύ stylish- θαμώνας.

Stay tuned στο MissBloom.gr γιατί μαζί με την Άννα ετοιμάζουμε κάτι ωραίο και αποκλειστικό!


Θυμήσου:
Τις λεπτομέρεις για το νέο της τραγούδι και τις εμφανίσεις στο Rex εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ