Follow us

Αποκλειστικό: Η Έλλη Κοκκίνου μιλάει στο MissBloom.gr για τη φιλανθρωπική της δράση

Γίνεται σύμμαχος της Sephora και της ΕΛΕΠΑΠ

elli_kokkinou_elepap_default_new

Γίνεται σύμμαχος της Sephora και της ΕΛΕΠΑΠ.

Η Έλλη Κοκκίνου στηρίζει τη φετινή συνεργασία της εταιρείας καλλυντικών Sephora Μαρινόπουλος με την ΕΛΕΠΑΠ που αφορά τα χριστουγεννιάτικα αρκουδάκια της Sephora. Η δράση αφορά 2.000 χριστουγεννιάτικα αρκουδάκια της εταιρείας καλλυντικών Sephora, τα οποία πωλούνται σε όλο το δίκτυο καταστημάτων της ενώ τα κέρδη από τις πωλήσεις θα διατεθούν προς όφελος της ΕΛΕΠΑΠ. Το αρκουδάκι θα πωλείται ως την 31η Ιανουαρίου 2012 στην τιμή των 10euro, πόσο το οποίο καλύπτει μία φυσιοθεραπεία ενός παιδιού της ΕΛΕΠΑΠ.

Μίλησα με την Έλλη και δήλωσε σχετικά: «Όταν δέχτηκα να κάνω τη φωτογράφηση με σκοπό να βοηθήσω παιδιά που πραγματικά έχουν ανάγκη, ένιωσα μεγάλη χαρά και ικανοποίηση γιατί θα γινόμουν μοχλός βοήθειας μια τόσο σημαντικής οργάνωσης όπως είναι η ΕΛΕΠΑΠ. Το να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας και ιδιαίτερα παιδιά είναι το ιερότερο έργο που μπορεί να πράξει κανείς και είμαι πολύ τυχερή που είμαι δίπλα τους!».

Η φωτογράφηση της καμπάνιας με την Έλλη Κοκκίνου πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με την αντίστοιχη της Monica Belucci για τη φιλανθρωπική δράση «Toutes a l’Ecole». Στον φωτογραφικό φακό ήταν η Ολυμπία Κρασαγάκη, στο make-up η Βανέσα Κουτσοποδιώτου και στο hairstyling ο Νικόλας Βιλλιώτης.

Την ερχόμενη Παρασκευή κυκλοφορεί το νέο της cd με τίτλο "Τα γενέθλιά μου" και την ίδια μέρα θα βρεθεί στο κατάστημα της Sephora στο Golden Hall στις 18:00 για να υποδεχτεί όλους εσάς που θέλετε να στηρίξετε αυτή την τόσο ωραία φιλανθρωπική δράση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ