Follow us

Χριστουγεννιάτικο πάρκο ονείρων

Mέχρι και τις 8 Ιανουαρίου, ένας παραμυθένιος κόσμος περιμένει μικρούς και μεγάλους στο Ζάππειο.

parko

Mέχρι και τις 8 Ιανουαρίου, ένας παραμυθένιος κόσμος περιμένει μικρούς και μεγάλους στο Ζάππειο.

Ο προαύλιος χώρος του Ζαππείου μεταμορφώθηκε και φέτος για να υποδεχθεί ένα πραγματικό Χριστουγεννιάτικο Όνειρο, το ONEIRO Christmas Park, προσφέροντας την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους έως τις 8 Ιανουαρίου 2012 να συμμετάσχουν με ελεύθερη είσοδο σε ένα live παραμύθι κεφιού και χαράς, σε μια σύνθεση εγκαταστάσεων με υπέροχο χριστουγεννιάτικο στολισμό. Μετά από μια χρονιά επιτυχημένης διοργάνωσης, οι εορταστικές εκδηλώσεις στην περιοχή του Ζαππείου Μεγάρου επιστρέφουν αποτελώντας πλέον τον νέο, christmas θεσμό στην Aθήνα.

Ένας χριστουγεννιάτικος κόσμος απόλαυσης και διασκέδασης σε καλεί μικρούς και μεγάλους στα μεγαλύτερα σκεπαστά Παγοδρόμια της Αθήνας, στο Χριστουγεννιάτικο Τρενάκι, στα πανέμορφα Καρουζέλ με άλογα για τους μικρούς φίλους και σε ένα Ιπτάμενο Καρουζέλ για παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας.

Επισκέψου την Παραμυθούπολη, παρακολουθώντας αγαπημένα κλασικά παραμύθια σε τρισδιάστατη απεικόνιση, εκμεταλλεύσου την ευκαιρία για να στείλεις γράμματα στον Άγιο Βασίλη αφού στο ONEIRO Christmas Park υπάρχει το ταχυδρομείο του, που φροντίζει να λάβει όλες τις αποστολές και διασκέδασε με τις παραστάσεις στο μουσικό stage, που για πρώτη φορά φέτος θα προσφέρει εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες καθημερινά, με συναυλίες αγαπημένων καλλιτεχνών, παραστάσεις χορού, παιχνίδια, ζογκλέρ, κλόουν και μάγους.

Επιπλέον, παραμυθένια χριστουγεννιάτικα σπιτάκια θα φιλοξενήσουν μια υπαίθρια Χριστουγεννιάτικη Αγορά, στα πρότυπα της Ευρώπης, προσφέροντας στο κοινό τη δυνατότητα να κάνει christmas shopping. Φρέσκα γλυκά σοκολάτας, χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και φαγητό, παιχνίδια, χριστουγεννιάτικα στολίδια, κεριά, κοσμήματα, παιδικά βιβλία, γκραβούρες, αφίσες και είδη λαϊκής τέχνης σε περιμένουν να τα γευθείς και να τα ανακαλύψεις.

ONEIRO Christmas Park:
Ζάππειο – Καθημερινές από τις 12:00 έως τις 22:00, Σάββατο & Κυριακή 10:00 – 24:00.
3 Δεκεμβρίου 2011 – 8 Ιανουαρίου 2012. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: Pizza Fan, Τηλέραμα, Τηλεθεατής, MAD TV, MAD Radio, www.shape.gr, www.missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ