Follow us

Δέσποινα Βανδή: Η οργισμένη δήλωση για συναδέλφους της

Και η Έλλη Κοκκίνου στο ίδιο κλίμα αλλά σε πιο ήπιους τόνους

despina_vandi

Και η Έλλη Κοκκίνου στο ίδιο κλίμα αλλά σε πιο ήπιους τόνους.

Η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου για τη φιλανθρωπική συναυλία που διοργανώνει το «Χαμόγελο του Παιδιού» στις 18 Δεκεμβρίου στο Κλειστό Γήπεδο Καλαθοσφαίρισης του ΟΑΚΑ και εξέφρασε το παράπονό της για συναδέλφους της που δε δέχτηκαν να λάβουν μέρος.

«Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και το εννοώ πραγματικά. Γιατί δεχτήκαμε κάποια "όχι" από κάποιους καλλιτέχνες, και είναι αστείο αυτό, προκειμένου το όνομά τους να μπει πιο σωστά στην αφίσα και στη σειρά παρουσίασης. Λυπάμαι γι? αυτό. Λυπάμαι που δεν έχουν καταλάβει την αξία του να δίνεις πράγματα, πόσο μάλλον σε παιδιά. Για μένα ήταν μια θλιβερή εμπειρία το να συνειδητοποιώ ότι όταν πάμε να συμμετάσχουμε σε κάτι τόσο σημαντικό, να σκέφτεται κανείς πού θα μπει το όνομά του στην αφίσα, πόσα χρόνια καριέρας ή τι επιτυχία έχει τη δεδομένη στιγμή».

Στη συνέχεια η Έλλη Κοκκίνου δήλωσε σχετικά: «Στενοχωριέμαι να ακούω για ένα τόσο καλό σκοπό, “δεν ξέρω” ή “θα δούμε”. “Ντιβιλίκια” και “φιρμιλίκια” σε τέτοιες περιπώσεις δεν υπάρχουν».

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ