Follow us

Miss Chic: Lenovo S860 - Το gadget που λάτρεψε η fashion blogger

H #MissChic Έλενα Πάκου περνάει 3 μέρες παρέα με το πιο cool smartphone της αγοράς (και μοιράζεται τις εντυπώσεις της)!

lenovo-1

Κάθε μέρα η ίδια ιστορία: Κατά το μεσημέρι (και πάντα τη χειρότερη στιγμή!) το κινητό μου κλείνει από μπαταρία κι εγώ ψάχνω πανικόβλητη να βρω το φορτιστή μου. Αφού τον βρω, θα προλάβω να φορτίσω ίσα – ίσα μέχρι να φύγω και να φορτίσω το κινητό στο αυτοκίνητο μόνο και μόνο για να ξανα-μείνω από μπαταρία λίγη ώρα μετά. Θα μου πεις, αν δεν ανέβαζες στο Instagram ό,τι τρως / πίνεις / φοράς ανά πάσα στιγμή δεν θα είχες τόσο μεγάλο πρόβλημα, αλλά μας ξέρεις εμάς τις fashion bloggers. Δυσκολευόμαστε πολύ να καταπιέσουμε τις over-sharing διαθέσεις μας.

Miss Chic: Lenovo S860 - Το gadget που λάτρεψε η fashion blogger

Όταν λοιπόν τις προάλλες έμαθα ότι κυκλοφορεί κινητό που αντέχει έως και 3 μέρες χωρίς φόρτιση ΕΠΡΕΠΕ να το δοκιμάσω. Με την καθημερινότητα να τρέχει σε τόσο γρήγορους ρυθμούς και με τα κινητά που έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της, το να έχεις ένα τηλέφωνο που σε απαλλάσει σε μεγάλο βαθμό από το άγχος της φόρτισης είναι μεγάλο πράγμα.

Το νέο Lenovo S860, διαθέτει απίστευτα δυνατή μπαταρία (4000mAh) που επιτρέπει τόσο τη χρήση του για 3 μέρες εν κινήσει όσο και τη φόρτιση άλλων συσκευών ενώ η HD οθόνη του είναι αρκετά μεγάλη (5.3") ώστε να σου επιτρέπει να το χρησιμοποιείς με άνεση.

Miss Chic: Lenovo S860 - Το gadget που λάτρεψε η fashion blogger - εικόνα 2


Παρατηρώντας τη συσκευή θα προσέξεις το πίσω κάλυμμα που χαρακτηρίζεται από τη "brushed metal" υφή του ενώ το ισχυρό σύστημα ήχου σίγουρα θα σε εντυπωσιάσει! Παρά το γεγονός δε ότι πρόκειται για super gadget, η τιμή του κυμαίνεται σε λογικά για τα smartphone δεδομένα επίπεδα και συγκεκριμένα στα 299 ευρώ
Και αφού σου έδωσα μια ιδέα περί τίνος πρόκειται, αυτή είναι η αποστολή μου: Θα περάσω τις επόμενες μέρες παρέα με το Lenovo S860 και θα καταγράφω καθημερινά όλα όσα το κάνουν να ξεχωρίζει στην πράξη.

Τα λέμε λοιπόν αύριο!
E


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ