Follow us

Ο Απόστολος Μητρόπουλος μιλάει στο MissBloom.gr

Τα local style icons, το καλό sex που λείπει από την Αθήνα και το προϊόν Lady Gaga.
Aπό τον Τάσο Μαστρογιάννη

apostolos_mitropoulos_interview_default


Τα local style icons, το καλό sex που λείπει από την Αθήνα και το προϊόν Lady Gaga
.

Τον έχουν χαρακτηρίσει genial και δεν είναι υπερβολή. Ο Απόστολος Μητρόπουλος δεν είναι άλλος ένας Έλληνας σχεδιαστής με βαρετά, αναμενόμενα και χιλιοπαρουσιασμένα ρούχα. Επίσης, δεν είναι μόνο σχεδιαστής. Σίγουρα τόσα χρόνια έχεις βρεθεί σε κάποιο από τα parties του σε Bondage (όπου είχε επιμεληθεί και το interior design), PlusX, Yoga Bala, Pop Corn, τώρα στο 8th Sin ή τουλάχιστον έχεις ακούσει -τα καλύτερα- γι’αυτά. Αυτό που ίσως δεν έχεις απολαύσει είναι τον Απόστολο ως παρέα -the best- σε κάποιο από τα αγαπημένα του μέρη. Τόσο αυθόρμητος, εξωστρεφής και πάντα καυστικός αλλά ποτέ δίχως συγκεκριμένο λόγο και αιτία. Με την ίδια διάθεση απάντησε και στις ερωτήσεις μου παρακάτω.

Ο Απόστολος Μητρόπουλος μιλάει στο MissBloom.gr

Τι είναι αυτό που μπορούν να προσφέρουν τα ρούχα σου σε κάποιον που θα τα αγοράσει;
Χαρά και πολλές κατακτήσεις! Τι άλλο;

Έχουμε style icons στην Ελλάδα και αν ναι, ποια;
Style icon για μένα είναι μια γυναίκα η οποία και ρούχο από το «καλάθι» να φορέσει, θα την ρωτάνε όλοι με θαυμασμό τι είναι και από πού το πήρε. Οι αγαπημένες μου locals ειναι η Aurora Χατζή, Τζενη Μπαλατσινού, Μαρία Καλάβρια, Νατάσα Ασμανίδου και από την πιο νέα γενιά η Κατρίνα Δημητριάδη-Τσάνταλη.

Κυκλοφορείς παντού και σε πετυχαίνουμε περισσότερο στο κέντρο. Πώς είναι ο κόσμος που βλέπεις καθημερινά και ποιά είναι τα λάθη ή τα σωστά που κάνουν συνήθως στο styling τους;
Το πιο μεγάλο λάθος στο styling είναι η κακή διάθεση και η μιζέρια. Νομίζω ότι και τα πιο ωραία ρούχα του πλανήτη να φοράς αν έχεις κακό mood θα φαίνονται λάθος!

Ο Απόστολος Μητρόπουλος μιλάει στο MissBloom.gr - εικόνα 2
Δημιουργίες από την προηγούμενη collection του και πάνω δεξιά η Κατρίνα Δημητριάδη-Τσάνταλη που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μοντέλο του σχεδιαστή και λόγω physique αλλά και εξαιτίας του ότι ο Απόστολος τη θεωρεί local fashion icon.

Τι προτείνεις να φορέσουν οι γυναίκες αυτό το χειμώνα;
Ό,τι θα τις κάνει να νιώσουν όμορφες και sexy.

Γενικά τι πιστεύεις ότι λείπει από τον κόσμο της Αθήνας;
Το καλό sex.

Αγαπημένα στέκια πρωί/μεσημέρι/βράδυ;
Το πρωί στο Μαγκαζέ για τον καλύτερο καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι στο κρεβάτι μου για beauty sleep και το βράδυ στο 8th Sin για Beluga βότκα.

Ποια star θεωρείς υπερεκτιμημένη για το style της;
Αν και δεν την θεωρώ star, θα σου πω τη Lady Gaga. Είναι ένα προϊόν δισκογραφικής εταιρείας, περιτυλιγμένο με ακριβά ρούχα που δείχνουν φτηνά και γελοία επάνω της, διότι δεν έχει καθόλου στυλ.

Ο Απόστολος Μητρόπουλος μιλάει στο MissBloom.gr - εικόνα 3
Ο Απόστολος Μητρόπουλος με τον Σάκη Ρουβά backstage στο Thalassa το καλοκαίρι του 2011. Οι δύο κορυφαίοι στο είδος τους συνεργάστηκαν στο νυχτερινό κέντρο της παραλιακής, με τον Απόστολο να εμφανίζεται επί σκηνής με τα decks του αμέσως μετά τον Σάκη και με διαφορετικό outfit κάθε φορά να ξεσηκώνει τον κόσμο με το happy dj set του.

Πώς διάλεξες το 8th sin για να παίζεις κάθε Παρασκευή; Τι σου αρέσει εκεί;
Το 8th Sin από την Άνοιξη έγινε το αγαπημένο στέκι όλης της παρέας μου και αρκετού κόσμου που έχει γούστο και του αρέσει η καλή μουσική. Οι ιδιοκτήτες είναι νέα παιδιά και γι’αυτό το λόγο δημιούργησαν με επιτυχία ένα μαγαζί πολύ μοντέρνο που έλειπε από την πόλη μας. Μου έγινε πρόταση να αναλάβω ένα εβδομαδιαίο party κάθε Παρασκευή (I Love Fridays) στον υπόγειο χώρο του μαγαζιού που έχει μετατραπεί σε club.

Και αυτή την Παρασκευή θα είμαστε στο 8th Sin (Κωνσταντινουπόλεως & Μεγάλου Αλεξάνδρου 141, Γκάζι) για τα «I Love Fridays» parties του Απόστολου!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ