Follow us

Eliana in Babyland: 10 αναμνήσεις από την πρώτη μας βόλτα με το νέο μας καρότσι Xplory της Stokke

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου εγκαινίασε το νέο καρότσι της κόρης της, Stokke Xplory, με μια βόλτα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα και η κάμερα κατέγραψε όλη την εμπειρία

Eliana in Babyland: 10 αναμνήσεις από την πρώτη μας βόλτα με το νέο μας καρότσι Xplory της Stokke

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου εγκαινίασε το νέο καρότσι της κόρης της, Stokke Xplory, με μια βόλτα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα και η κάμερα κατέγραψε όλη την "Stokke on the Go" εμπειρία.

Eliana in Babyland: 10 αναμνήσεις από την πρώτη μας βόλτα με το νέο μας καρότσι Xplory της Stokke

1. Το προηγούμενο βράδυ δεν με έπαιρνε ο ύπνος από τη χαρά μου για το ντεμπούτο της μικρής με το νέο της καρότσι. Πώς νιώθεις την Πρωτοχρονιά λίγο πριν ανοίξεις τα δώρα; Αυτό.

2. Η ημέρα της βόλτας ήταν η πιο γλυκιά, ηλιόλουστη μέρα του φθινοπώρου. Αν μπορούσα να έχω καιρό κατά παραγγελία, αυτόν θα είχα παραγγείλει.

Eliana in Babyland: 10 αναμνήσεις από την πρώτη μας βόλτα με το νέο μας καρότσι Xplory της Stokke - εικόνα 2
3. Από το πρωί είχα ξεκινήσει να περιεργάζομαι το Xplory για να εξοικειωθώ μαζί του. Μου πήρε λίγη ώρα «να γνωριστούμε», επειδή είναι γεμάτο με έξυπνους αυτοματισμούς, αλλά μέχρι να ξεκινήσει η βόλτα μας είχα μάθει να το χειρίζομαι like a pro. Η αλήθεια είναι πως διπλώνει πανεύκολα και πλέον το βάζω στο αυτοκίνητο με ταχυδακτυλουργική άνεση.

4. Αν έχεις μωρό σε παρόμοια ηλικία με της κόρης μου, ξέρεις πως η επιτυχία μιας βόλτας εξαρτάται βασικά από τη διάθεσή του. Προς μεγάλη μου ανακούφιση διαπίστωσα πως είχε ξυπνήσει με το πιο ηλιόλουστο mood, έτσι, για να είναι ασορτί με την ημέρα.

Eliana in Babyland: 10 αναμνήσεις από την πρώτη μας βόλτα με το νέο μας καρότσι Xplory της Stokke - εικόνα 3
5. Και μιας που είπα ασορτί, οφείλω να παραδεχθώ πως δεν διάλεξα καθόλου τυχαία να φορέσω το γκρι-μπεζ μακρύ μου φόρεμα, πολύ ταιριαστό με το γκρι χρώμα του Xplory. Βέβαια στην πορεία του Xplory του άλλαξα 2-3 style kits, έτσι, για το fun, οπότε για να συνεχίσω να είμαι ασορτί θα έπρεπε να έχω την γκαρνταρόμπα της Τζέλας Δελαφράγκα (που δεν την έχω).

6. Το κάθισμα Stokke iZi Sleep τη βόλεψε τόσο, που αποκοιμήθηκε σε όλη τη διαδρομή. Αποτέλεσμα, ενώ είχαμε ξεκινήσει για την παραλία εδώ κοντά στο Φάληρο, ο δρόμος μας έβγαλε στη Βουλιαγμένη.

Eliana in Babyland: 10 αναμνήσεις από την πρώτη μας βόλτα με το νέο μας καρότσι Xplory της Stokke - εικόνα 4
7. Φτάνοντας στην παραλία, διαπίστωσα πως υπάρχει ανέμελος κόσμος που κάνει μπάνιο στη θάλασσα μεσοβδόμαδα και κόντεψα να πρασινίσω από τη ζήλια. Διαπίστωσα, επίσης, πως το Xplory είναι το τζιπ των καροτσιών. Είναι ψηλό, στιβαρό, φτιαγμένο από εξαιρετικά υλικά αλλά παράλληλα «δεν μασάει» και πάει στην άμμο χωρίς κανένα πρόβλημα. Το οποίο, όπως καταλαβαίνεις, είναι σπουδαίο πράγμα άμα μένεις, όπως εγώ, κοντά στη θάλασσα.
8. Κάνοντας στάση για καφέ και φρούτα (εγώ καφέ, εκείνη φρούτα), αναρωτήθηκα για ποιο λόγο δεν μπορούν όλα μαγαζιά της Αθήνας να είναι τόσο baby friendly όσο το Moorings. Από το Trip Trap καρεκλάκι που μου παραχώρησαν μέχρι την τέλεια φρουτόκρεμα που μου έφτιαξε ο μπάρμαν, αισθάνθηκα πως ήμασταν κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτες.
Eliana in Babyland: 10 αναμνήσεις από την πρώτη μας βόλτα με το νέο μας καρότσι Xplory της Stokke - εικόνα 5
9. Ήμασταν αρκετές ώρες εκτός σπιτιού, όμως το μωρό δεν γκρίνιαξε σχεδόν καθόλου. Και παρότι με τα μωρά δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρη, πιστεύω πως έπαιξε ρόλο το γεγονός πως από το ψηλό Xplory της με κοιτούσε συνεχώς face to face και εγώ της μιλούσα, της τραγουδούσα και της έκανα γελοίες φάτσες.

10. Για μερικές ώρες, πάτησα pause στο αγχωτικό μου πρόγραμμα, άφησα τις αναπάντητες να μαζεύονται στο κινητό μου και τα email να στριμώχνονται στο mailbox μου. Για μερικές ώρες ήμασταν χαρούμενες στη θάλασσα, εγώ και εκείνη.

Eliana in Babyland: 10 αναμνήσεις από την πρώτη μας βόλτα με το νέο μας καρότσι Xplory της Stokke - εικόνα 6

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ