Follow us

Ο Σάκης Ρουβάς δίπλα στα παιδιά 4 Ιδρυμάτων

Μαζί με το ArGOODaki

sakis_rouvas_argoodaki_goody's_default

Μαζί με το ArGOODaki

Ο Σάκης Ρουβάς δίπλα στα παιδιά 4 Ιδρυμάτων


Ο Σάκης Ρουβάς είναι πρεσβευτής της κοινωνικής πρωτοβουλίας ArGoodaki της Goody's και με αυτή την ιδιότητα του βρέθηκε κοντά στα άπορα παιδιά, έπαιξε και ζωγράφισε μαζί τους.


Ο Σάκης Ρουβάς δίπλα στα παιδιά 4 Ιδρυμάτων - εικόνα 2


Το ArGOODaki πραγματοποίησε την επίσημη έναρξη της δράσης του φετινού του προγράμματος, την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου, στο εστιατόριο Goody’s στη Νέα Σμύρνη, παρουσία του βασικού εμπνευστή του φετινού έργου, Σάκη Ρουβά, και των παιδιών που φιλοξενούνται στα 4 Ιδρύματα: «Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος» και «Οι Φίλοι του Παιδιού», που αποτελούν μέλη της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και το «Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας».

Ο Σάκης Ρουβάς δίπλα στα παιδιά 4 Ιδρυμάτων - εικόνα 3


Σε μια ιδιαίτερα συγκινητική εκδήλωση, ο Σάκης Ρουβάς, πρεσβευτής του κοινωνικού προγράμματος ArGOODaki της Goody’s, αναφέρθηκε στην εντυπωσιακή ανταπόκριση των καταναλωτών και στο φετινό σκοπό και την ουσιαστική τους υποστήριξη σε 1.000 άπορα παιδιά που στερούνται ακόμα και τα βασικά αγαθά.

Ο Σάκης Ρουβάς δίπλα στα παιδιά 4 Ιδρυμάτων - εικόνα 4


Ο Σάκης Ρουβάς έπαιξε, ζωγράφισε και φωτογραφήθηκε με τα παιδιά των τεσσάρων Ιδρυμάτων, δηλώνοντας πως θα συνεχίσει να στηρίζει τα παιδιά σε ανάγκη με όλες του τις δυνάμεις, σηματοδοτώντας τη συνεπή και συνεχή παρουσία του κοινωνικού προγράμματος ArGOODaki στο πλευρό 1.000 άπορων παιδιών, κάθε μέρα, για 1 ολόκληρο χρόνο, καλύπτοντας τις ανάγκες σίτισής τους.

Ο Σάκης Ρουβάς δίπλα στα παιδιά 4 Ιδρυμάτων - εικόνα 5


Ο κύριος Θανάσης Παπανικολάου, Διευθύνων Σύμβουλος Goody’s και Everest, ευχαρίστησε θερμά το Σάκη Ρουβά για την καθοριστική συμβολή του και στη φετινή εκστρατεία του κοινωνικού προγράμματος ArGOODaki.

Ο Σάκης Ρουβάς δίπλα στα παιδιά 4 Ιδρυμάτων - εικόνα 6

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ