Follow us

Η Δούκισσα Νομικού σε διπλό ρόλο

Μία σεζόν σε δύο κανάλια!

doukissanomikoualtermega

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν που θα αρχίσει σε λίγες εβδομάδες φαίνεται ότι θα είναι μία από τις πιο δημιουργικές για τη Δούκισσα Νομικού.

Τα τελευταία 2 χρόνια μέσα από τις τηλεοπτικές της δουλειές έχει αποδείξει ότι είναι κάτι παραπάνω από μία (πολύ) όμορφη ξανθιά παρουσιάστρια και φέτος θα κληθεί να κάνει το ίδιο καθώς το τηλεοπτικό της πόστο θα είναι διπλό.

Η Δούκισσα συμφώνησε να επιστρέψει σε μία εκπομπή που την είχε αναδείξει, το «LifeStyle» του Alter. Κάποτε το παρουσίαζε μαζί με τον Νίκο Παπαδάκη αλλά τώρα θα είναι η κεντρική παρουσιάστρια της αγαπημένης εκπομπής. Όσο για τη δική μας Δέσποινα Καμπούρη και για όσα λέγονται, η αλήθεια είναι ότι αποφάσισε να μη συνεχίσει την παρουσίαση της εκπομπής αλλά οι σχέσεις με τους ιθύνοντες του τηλεοπτικού σταθμού παραμένουν άριστες.

Το «LifeStyle», όμως, δεν είναι η μοναδική εκπομπή που θα βλέπουμε τη Δούκισσα την ερχόμενη σεζόν καθώς έχει συμφωνήσει να βρεθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο πλευρό του αγαπημένου της φίλου Γιώργου Καπουτζίδη στο «Just The 2 Of Us» του Mega. Η παρουσία της πέρυσι στο backstage του show κρίθηκε επιτυχημένη από το κανάλι και ήταν εξαρχής σίγουρο πως αν το πρόγραμμα συνεχιστεί η Δούκισσα Νομικού θα δεχτεί πρόταση για να κατέχει ακριβώς την ίδια θέση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ