Follow us

Style Guide: Πως να φορέσεις την καμπαρντίνα

Πώς θα τη φορέσεις το πρωί και το βράδυ; Ποιες τάσεις της άνοιξης θα εφαρμόσεις από τώρα;
Plus: Πώς θα ανανεώσεις την παλιά σου καμπαρντίνα χωρίς έξοδα;

kaparntina


Πώς θα τη φορέσεις το πρωί και το βράδυ; Ποιες τάσεις της άνοιξης θα εφαρμόσεις από τώρα;
Plus: Πώς θα ανανεώσεις την παλιά σου καμπαρντίνα χωρίς έξοδα;

Ένα διαχρονικό και must κομμάτι όπως η καμπαρντίνα είναι πάντα στη μόδα αλλά κάθε σεζόν οφείλουμε να αλλάζουμε λιγάκι τον τρόπο με τον οποίο τη φοράμε για να δείχνει πάντα επίκαιρη. Φέτος, ο συνδυασμός της καμπαρντίνας (είτε διαλέξεις μια οικονομική, είτε διαλέξεις μια designer εκδοχή της) απαιτεί έντονα χρώματα, μείξη θηλυκών και rock στοιχείων και κυρίως φαντασία στο συνδυασμό.

Το πρωί θα τη φορέσεις με έντονα χρωματιστά στοιχεία ακόμα και αν η Άνοιξη αργεί! Μπορεί να έχουμε συνηθίσει το χρώμα το καλοκαίρι αλλά αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι η χρήση του απαγορεύεται όσο οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές. Ακόμα, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να βάλεις στο σκηνικό τη μαρινιέρα σου. Θα τη συνδυάσεις με ένα statement κολιέ, το κλασικό μαύρο, skinny παντελόνι σου, ένα ζευγάρι nude ψηλοτάκουνα και μια τσάντα σε έντονη απόχρωση. Αν κρυώνεις μπορείς να προσθέσεις ένα navy, ζεστό φουλάρι (δες εδώ ιδέες για να το δέσεις με τον πιο πρωτότυπο τρόπο).


Style Guide: Πως να φορέσεις την καμπαρντίνα

(Καμπαρντίνα 45.99€, Blanco (210 3210030) / Παπούτσια Uterque / Κολιέ Marni / Παντελόνι 29.95€, H&M / Tσάντα Accessorize (τηλ. 210 6236540) / Mαρινιέρα Stradivarius)


To βράδυ ο πιο chic συνδυασμός για την καμπαρντίνα σου είναι ένα φόρεμα με prints ή έντονα μοτίβα, φορεμένο με με ένα κολιέ, ένα ζευγάρι γόβες και ένα clutch με rock details. Εννοείται ότι αν αλλάξεις το clutch με την ευρύχωρη, μαύρη τσάντα σου τότε το σύνολο μετατρέπεται στο τέλειο outfit για το γραφείο.

Style Guide: Πως να φορέσεις την καμπαρντίνα - εικόνα 2
(Καμπαρντίνα Burberry, 950€ net-a-porter / Κολιέ Accessorize (τηλ. 210 6236540) / Γόβες 29.99 Blanco (210 3210030) / Φόρεμα 36£, Τopshop / Clutch 49.95€ Zara)


Κάν'το μόνη σου: Αν έχεις βαρεθεί την καμπαρντίνα σου μην τρέξεις αμέσως να αγοράσεις μια άλλη. Υπάρχουν κάποια μικρά tricks που μπορούν να τη μεταμορφώσουν στο λεπτό και με ελάχιστα ή καθόλου έξοδα. Για παράδειγμα:
  • - Δοκίμασε να αλλάξεις την υφασμάτινη ζώνη με μια δερμάτινη σε έντονη, funky απόχρωση που έχεις ήδη στην ντουλάπα σου.
  • - Άλλαξε τα κουμπιά (χρησιμοποίησε κουμπιά που θα βρεις σε μια παλιά ζακέτα ή σε ένα από τα πανωφόρια που δεν φοράς πιά.)
  • - Ζήτα τη βοήθεια μιας μοδίστρας (ή μιας φίλης σου που κατέχει το... άθλημα) για να επενδύσεις το γιακά με δαντέλα.
  • - Βάλε τρουκ στα μανίκια ή όπου αλλού θες (στο youtube και στα διάφορα blogs θα βρεις οδηγίες βήμα-βήμα).

Διάβασε επίσης:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ