Follow us

Η επιστροφή της Άννας Βίσση

Αφού πήγε Σαντορίνη, Λος Άντζελες, Νέα Υόρκη, Κύπρο και Θεσσαλονίκη γυρίζει Αθήνα με εκπλήξεις

annavissisofiakarvelapatriciafield


Αφού πήγε Σαντορίνη, Λος Άντζελες, Νέα Υόρκη, Κύπρο και Θεσσαλονίκη, γυρίζει Αθήνα με εκπλήξεις

Η Άννα Βίσση αυτό το καλοκαίρι επισκέφθηκε διάφορες πόλεις του κόσμου, άλλες για επαγγελματικούς λόγους και άλλες για προσωπικούς. Εκτός από την Κύπρο που αποτελεί την πατρίδα της και αγαπημένο προορισμό χαλάρωσης για την Ελληνίδα σταρ, πήγε στο all time classic για εκείνη νησί των Κυκλάδων, τη Σαντορίνη, που εδώ και πάρα πολλά χρόνια επισκέπτεται «ευλαβικά» κάθε καλοκαίρι.

Αρχές Ιουλίου βρέθηκε και στη Νέα Υόρκη όπου μένει και εργάζεται μόνιμα η κόρη της, Σοφία Καρβέλα, με την οποία γιόρτασαν μαζί και την 4η Ιουλίου, μέρα Ανεξαρτησίας για τους Αμερικάνους. Μαζί τους γιόρτασε και η αγαπημένη τους φίλη Patricia Field, ένας άνθρωπος που έχει βοηθήσει πάρα πολύ την κόρη της Άννας, Σοφία, στα πρώτα της βήματα στο χώρο της μόδας. Όπως μου είχε πει πριν λίγους μήνες η Σοφία σε συνέντευξη που είχαμε κάνει: «Η Pat είναι το big boss μου, η μεγάλη υποστήριξή μου, μέγας πονοκέφαλος, μεγάλη δασκάλα και πιθανώς η μεγαλύτερη fan μου!».

Η Άννα Βίσση ενώ βρισκόταν στην Αμερική συζητούσε για τις εμφανίσεις της σε νέο νυχτερινό μαγαζί της Πειραιώς. Η συμφωνία έχει κλειστεί, ακριβής ημερομηνία έναρξης ακόμα δεν έχει οριστεί καθώς είναι νωρίς, αλλά η Άννα έχει ήδη οριστικοποιήσει το concept των εμφανίσεών της. Φέτος πρόκειται να δούμε κάτι διαφορετικό από αυτό που απολαύσαμε τα τελευταία δύο χρόνια από εκείνη στο Αθηνών Αρένα, καθώς ο χώρος θα είναι κατά πολύ μικρότερος και η διάθεση διαφορετική. Πρόθεσή της είναι να υπάρχουν πολλά unplugged μέρη στο πρόγραμμα όπως είχε κάνει και σε μία εμφάνισή της στην Κύπρο, όπου ερμήνευσε κομμάτια πολλών συνθετών - από Μάνο Χατζιδάκι μέχρι τις ωραιότερες μπαλάντες του Νίκου Καρβέλα.

Όσο για το επόμενο δισκογραφικό της βήμα, οι πρώτες πληροφορίες θέλουν την Άννα να έχει ήδη αρκετό υλικό στα χέρια της και να προγραμματίζει την κυκλοφορία νέων επιτυχιών γύρω στο Νοέμβριο χωρίς τίποτα να είναι βέβαιο ακόμη.
[gallery ids="40564,40565,40566,40567"]

annavissisofiakarvelapatriciafield

annavissisofiakarvelapatriciafield

annavissisofiakarvelapatriciafield

annavissisofiakarvelapatriciafield

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ