Follow us

84η απονομή Όσκαρ! Οι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί (μέρος 2ο)

Οι πιο λαμπερές εμφανίσεις των σταρ και όλες οι fashion λεπτομέρειες. Από τον Γαβριήλ Νικολαΐδη

oscarredcarpet

Οι πιο λαμπερές εμφανίσεις των σταρ και όλες οι fashion λεπτομέρειες.


84η απονομή Όσκαρ! Οι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί (μέρος 2ο)
To πλέον αγαπημένο ζευγάρι της μεγάλης οθόνης περπάτησε στο κόκκινο χαλί του Hollywood & Highland Center πριν καθίσει στην πρώτη σειρά του θεάτρου. Η 36χρονη ηθοποιός, η οποία παρουσίασε το βραβείο Best Adapted Screenplay ακολούθησε τις στιλιστικές της πεπατημένες επιλέγοντας μάξι τουαλέτα Atelier Versace με σκίσιμο και ολοκλήρωσε το look της με κοσμήματα Neil Lane, Salvatore Ferragamo ψηλοτάκουνα και clutch Jaime Mascaro. Ο (υποψήφιος) Βrad φόρεσε κοστούμι από τον αγαπημένο του Tom Ford.

84η απονομή Όσκαρ! Οι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί (μέρος 2ο) - εικόνα 2
Με μεγάλη ανυπομονησία περιμέναμε να δούμε τη γυναικεία συλλογή του Tom Ford στο κόκκινο χαλί των βραβείων! Η Gwyneth Paltrow φόρεσε μια μάξι, λευκή τουαλέτα συνδυασμένη με κάπα στο ίδιο μήκος. Η 39χρονη ηθοποιός συνδύασε το εκπληκτικό φόρεμα με κοσμήματα Anna Hu και ψηλοτάκουνα Jimmy Choo. Το make-up της επιμελήθηκε ο Leslie Lopez.

84η απονομή Όσκαρ! Οι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί (μέρος 2ο) - εικόνα 3
H 30χρονη Natalie Portman έφτασε στο κόκκινο χαλί συνοδευόμενη από τον αρραβωνιαστικό της Benjamin Millepied,φορώντας Dior Haute Couture τουαλέτα από τη συλλογή Rare Vintage (1954). Συμπλήρωσε το look με ψηλοτάκουνα Dior, clutch Charlotte Olympia, και κοσμήματα Harry Winston. Παρουσίασε το βραβείο του Α' αντρικού ρόλου το οποίο κέρδισε ο Jean Dujardin.

84η απονομή Όσκαρ! Οι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί (μέρος 2ο) - εικόνα 4
Η στιγμή που κέρδισε το βραβείο του Β' γυναικείου ρόλου ήταν από τις πιο συγκινητικές της βραδιάς! H Octavia Spencer φόρεσε μια υπέροχη custom made τουαλέτα από τον Tadashi Shoji αποδεικνύοντας ότι η λάμψη και το στυλ δεν ήταν ποτέ θέμα μεγέθους αλλά προσωπικότητας.

84η απονομή Όσκαρ! Οι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί (μέρος 2ο) - εικόνα 5
Ο Colin Firth έφτασε με τη σύζυγο του Livia στο Hollywood & Highland Center για να παρουσιάσει ένα από τα πιο σημαντικά βραβεία της βραδιάς. Ο περσινός νικητής του Α' ανδρικού ρόλου για την ταινία The King’s Speech φόρεσε ένα κλασικό μαύρο κοστούμι, όπως το απαιτούν οι περιστάσεις και η σύζυγος τους μια custom made κόκκινη τουαλέτα Valentino.

84η απονομή Όσκαρ! Οι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί (μέρος 2ο) - εικόνα 6
Η Peneope Cruz φόρεσε μια τουαλέτα από τον Giorgio Armani από οργάντζα σε μπλε και γκρι, εμπνευσμένη από τα χρώματα του ουρανού σε καταιγίδα. Ολοκλήρωσε με κοσμήματα Chopard και έφερε αέρα old Hollywood glam με ένα εντυπωσιακό ψεύτικο καρέ.

84η απονομή Όσκαρ! Οι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί (μέρος 2ο) - εικόνα 7
Μετά από μια πολύ εντυπωσιακή περιοδεία για την προώθηση της ταινίας, η Rooney Mara ολοκληρώνει την award season με λευκή τουαλέτα Givenchy Couture, σφραγίζοντας τη λάμψη της βραδιάς με το προσωπικό της στιλ.

84η απονομή Όσκαρ! Οι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί (μέρος 2ο) - εικόνα 8
Τα βραβεία δεν θα μπορούσαν να ολοκληρωθούν χωρίς τη Jennifer Lopez να φέρνει γνήσια χολιγουντιανή λάμψη με αποκαλυπτική τουαλέτα Zuhair Murad και Ferragamo clutch. Τo ντεκολτέ σε σχήμα V ήταν λίγο πιο αποκαλυπτικό από όσο θα ήθελε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης αλλά μας έδωσε μια από τις πιο ωραίες στιγμές της βραδιάς.

84η απονομή Όσκαρ! Οι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί (μέρος 2ο) - εικόνα 9
Η 39χρονη Cameron Diaz περπάτησε στο κόκκινο χαλί με τουαλέτα Gucci dress την οποία συνδύασε με ψηλοτάκουνα Salvatore Ferragamo και κοσμήματα Tiffany & Co. συνολικής αξίας 1 εκ. δολαρίων.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ