Follow us

Beauty Icon No 3: Candy, candy

Η Beauty Expert, Μαρία Σταμάτη, μεταμορφώνει τις καραμέλες σε καλλυντικά και μας προτείνει τα καλύτερα χρώματα και τις πιο "γευστικές" μυρωδιές του καλοκαιριού!


Ζηλεύω τις γυναίκες που μπορούν να αντισταθούν στα γλυκά και τη ζάχαρη! Εγώ, το ομολογώ, τους έχω αδυναμία και πάντα με πολύ πόνο λέω «όχι» σε ένα γλυκό!

Το σίγουρο πάντως είναι ότι δεν χρειάζεται να προβάλω αντίσταση στα προϊόντα εκείνα που παραπέμπουν σε γλυκά ή καραμέλες. Είναι χαμηλά σε λιπαρά και το μόνο που κάνουν είναι να δίνουν χρώμα στο μακιγιάζ μου.

1. Η συλλογή Miss Candy της L’Oreal Paris και αυτό το βάζο ήταν η αφορμή για να γράψω ένα τόσο γλυκό θέμα. Περιλαμβάνει λιπ γκλος, βερνίκια νυχιών και σκιές ματιών σε… καραμελένιες αποχρώσεις. Μην τα φας, απλώς απόλαυσέ τα!

Beauty Icon No 3: Candy, candy

2. Χαρίζουν λαμπερό χρώμα που διαρκεί για μέρες, διαθέτουν μια παλέτα με μοναδικές αποχρώσεις, ενώ η τιμή τους σε προκαλεί να αγοράσεις περισσότερα από ένα. Αυτοί είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους τα βερνίκια Supreme της Seventeen βρίσκονται στο top 3 των αγαπημένων μου βερνικιών! Όσον αφορά στις αποχρώσεις που ξεχωρίζω για φέτος το καλοκαίρι, ιδού: είναι αυτές οι τέσσερις Νο 120, 118, 117 & 121.

Beauty Icon No 3: Candy, candy - εικόνα 2

3. Τα lip colour balm της Clinique και το λιπ γκλος Sexy Pulp της Yves Rocher νομίζω ότι δεν θα εγκαταλείψουν ούτε στιγμή το νεσεσέρ μου, αφού τα χρώματά τους μου φτιάχνουν τη διάθεση! Όσον αφορά τα ζυγωματικά μου, λατρεύω τα κρεμώδη ρουζ για αυτό και χρησιμοποιώ το Miracle Touch της Max Factor και το Cremeblend Blush της Μac. Σε ποια απόχρωση; Μα φυσικά σε ροζ!

Beauty Icon No 3: Candy, candy - εικόνα 3

4. Αναρωτιέσαι τι δουλειά έχει σε αυτό το θέμα το άρωμα Signorina του Salvatore Ferragamo; Έχει και παραέχει, αφού ένα από τα βασικά συστατικά του είναι η πανακότα!

Beauty Icon No 3: Candy, candy - εικόνα 4

5. Οι καραμέλες και τα marshmallows δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν από τις παιδικές μπομπονιέρες της κόρης μου!

Beauty Icon No 3: Candy, candy - εικόνα 5

Καλή μας όρεξη λοιπόν!

Πολλά φιλιά,

Μαρία



Previous posts:

Beauty Icon No 1: To know me better

Beauty Icon No 2: Color blocking

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ