Follow us

Beauty Icon No 15: Τη δροσιά τους να 'χεις!

H Beauty Blogger μας συστήνει τα προϊόντα που θα σου χαρίσουν στιγμες δροσιάς!

Beauty Icon No 15: Τη δροσιά τους να 'χεις!

Η θερμοκρασία έχει χτυπήσει κόκκινο και εσύ αναζητάς λίγες στιγμές δροσιάς. Πού μπορείς όμως να βρεις... καταφύγιο; Ιδού μερικές ιδέες που ελπίζω να σου φανούν χρήσιμες!

1. Βουτιά στην μπανιέρα


Beauty Icon No 15: Τη δροσιά τους να 'χεις!

Η γαλλική εταιρεία Caudalie μόλις κυκλοφόρησε τρία ζελ ντους που υπόσχονται να χαρίσουν μοναδικές στιγμές ευεξίας. Το πράσινο (Fleur de Vigne) διαθέτει αναζωογονητικό άρωμα από λευκό τριαντάφυλλο, ροζ πιπέρι και καρπούζι, το κίτρινο (Zeste de Vigne) έχει άκρως ζωηρό άρωμα από άνθη, φύλλα και καρπούς λεμονιάς, ενώ το πορτοκαλί (Peche de Vigne) συνδυάζει το ροδάκινο με το αμύγδαλο. Και τα τρία είναι εμπλουτισμένα με αλόη και σέβονται το φυσικό pH της επιδερμίδας.

2. Βάλε τη μάσκα σου


Beauty Icon No 15: Τη δροσιά τους να 'χεις! - εικόνα 2

Μια πάνινη μάσκα, όπως η Total Effects 7X Mask της Οlay, λειτουργεί ως πυροσβέστης και προσφέρει στην επιδερμίδα ένα ισχυρό cocktail αντιγηραντικών συστατικών. Την αφήνω στο πρόσωπό μου για δέκα λεπτά και όταν τη βγάζω, με το υπόλοιπο υγρό που έχει μείνει, ενυδατώνω τα χέρια μου.

3. Με τη δύση του ηλίου


Beauty Icon No 15: Τη δροσιά τους να 'χεις! - εικόνα 3

Το after sun για μένα είναι εξίσου σημαντικό με το αντηλιακό. Θεωρώ ότι ένα καλό after sun γαλάκτωμα έχει πολυεπίπεδη δράση, αφού όχι μόνο δροσίζει και απαλύνει την επιδερμίδα μου (που όπως και να το κάνουμε έχει ταλαιπωρηθεί από τον ήλιο και το αλάτι), αλλά επιπλέον βοηθά το μαύρισμά μου να έχει μεγαλύτερη διάρκεια.
Λεζάντες:
1. Για το πρόσωπο και το σώμα After Sun Mousse, Frezyderm (στα φαρμακεία).
2. Για το σώμα Icy Protection, Solar Expertise, L’Oreal Paris.

4. Ένα νερό παρακαλώ!


Beauty Icon No 15: Τη δροσιά τους να 'χεις! - εικόνα 4

Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε! Αυτό είναι το νερό σε σπρέι! Η απόλυτη όαση που μπορείς να έχεις ανά πάσα ώρα και στιγμή. Προσοχή όμως, για να μην αφυδατωθεί η επιδερμίδα σου, κάνε τις εξής κινήσεις: ψέκασε, άφησε να απορροφηθεί το νερό για δύο λεπτά και αφαίρεσε το πλεόνασμα με ταμποναριστές κινήσεις.
Λεζάντα:
Νερό σε σπρέι Thermal Spring Water, La Roche Posay (στα φαρμακεία).

5. Πρώτες βοήθειες


Beauty Icon No 15: Τη δροσιά τους να 'χεις! - εικόνα 5

Οι νέες κρέμες με θεραπευτικά βότανα της Apivita δεν πρέπει να λείπουν από κανένα σπίτι. Ειδικά η κρέμα με βάλσαμο είναι πραγματικό... βάλσαμο για όσους και όσες είναι λίγο επιπόλαιοι στην παραλία και δεν παίρνουν τα σωστά αντηλιακά μέτρα. Αντιμετωπίζει τα ήπια θερμικά και αντηλιακά εγκαύματα, αφού έχει αναπλαστική, καταπραϋντική και ενυδατική δράση, ενώ είναι κατάλληλη για πρόσωπο και σώμα.
Λεζάντα:
1. Cream with Hypericum, Apivita (στα φαρμακεία)

6. Με αρκετά παγάκια


Beauty Icon No 15: Τη δροσιά τους να 'χεις! - εικόνα 6

Εγώ έτσι απολαμβάνω το παγωμένο τσάι Sun Tea της Lipton. Η διαδικασία παρασκευής του είναι παιχνιδάκι. Απλώς βυθίζεις μια πυραμίδα σε νερό, την αφήνεις για τέσσερα λεπτά, την αφαιρείς και προσθέτεις πάγο.

Πολλά φιλιά,
Μαρία

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ