Follow us

Έβελυν Καζαντζόγλου

Σε μία αποκλειστική συνέντευξη στο Miss Bloom, μιλά στον Τάσο Μαστρογιάννη για τη νέα της ζωή στην Κύπρο, τις τάσεις της μόδας και την... κρέμα πατάτας.

evelynkazantzoglou


Σε μία αποκλειστική συνέντευξη στο Miss Bloom, η Έβελυν μιλά στον ΤάσοΜαστρογιάννη για τις τάσεις της μόδας, την κρέμα πατάτας και τη νέα τηςζωή στην Κύπρο.


Την τηλεοπτική της εικόνα την ήξερα όπως και τη δουλειά της ως μοντέλο. Την Έβελυν, όμως, τη γνώρισα ουσιαστικά από μία κοινή-κολλητή φίλη και η πρώτη εντύπωση ήταν αλλόκοτη. Την περίμενα πιο «κρύα», βαρετή και με τουπέ. Μάλλον την είχα βάλει σε λάθος κατηγορία γυναικών στο μυαλό μου, γιατί αν κι εσύ νομίζεις ότι είναι ένα μοντέλο που απλά μεταπήδησε στην τηλεόραση και το παίζει ωραία για 2 ώρες (όσο είναι on air), κάνεις λάθος. Ωραία δεν το παίζει γιατί κάνει «μπαμ» ότι είναι και σίγουρα δε δουλεύει μόνο όσο είναι οι κάμερες ανοιχτές αλλά και 6 ώρες πριν και άλλη μιάμιση ώρα μετά, όπως γινόταν δηλαδή όσο ήταν μαζί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Μαρία Μπακοδήμου στο Star.

Έβελυν Καζαντζόγλου

Φέτος, η Έβελυν Καζαντζόγλου θα μετακομίσει στην Κύπρο λόγω δουλειάς και λίγο πριν φύγει μας μιλάει, μεταξύ άλλων, για τις αγαπημένες της τάσεις, το αξεσουάρ που δεν αποχωρίζεται ποτέ, τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή της αλλά και την πιο άβολη στιγμή στην επαγγελματική της ζωή.

Τι θα φορέσεις φέτος; Έχεις παρακολουθήσει τις νέες τάσεις;

Αν τις έχω παρακολουθήσει; Τις έχω αποστηθίσει κιόλας! Φέτος ο χειμώνας είναι πιο fun από ποτέ. Περά από τα γήινα χρώματα και το κλασικό μαύρο θα χαρούμε το κόκκινο, το πράσινο μπλε και το μοβ. Η τάση που σίγουρα θα φορέσω και έχω λατρέψει τα τελευταία χρόνια είναι τα '60s, σεμνά, χαρούμενα και ταιριάζουν στον καιρό της Ελλάδας. Άλλωστε η μαμά μου έχει μια ντουλάπα γεμάτη με ρούχα από εκείνη την εποχή που «φωνάζουν» να φορεθούν! Πάντα να σκεφτόμαστε πρακτικά!

Αγαπημένο αξεσουάρ που δεν αποχωρίζεσαι όσο κι αν αλλάζει η μόδα;

Έχω ένα κολιεδάκι με το μονόγραμμά μου που φαραώ συνέχεια και είναι... κρατιέσαι; Από την ημέρα της βάπτισης μου! Για μένα δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα!

Δώσε μας το καλύτερο beauty tip...
Πήγα και πήρα από τα Fresh Line μία κρέμα από πατάτα. Μετατρέπουν την πατάτα σε κρέμα με κάποιο τρόπο και τη διατηρείς απλά στο ψυγείο. Τη βάζεις κάτω απ΄τα μάτια ακόμη και κάθε μέρα έστω για 10 λεπτά και σου κάνει το μάτι "καινούργιο". "Ολοκαίνουργιο" όμως! Ειδικά αν έχεις πρόβλημα εξαφανίζονται όλα και είναι πάμφθηνο. Είναι ό,τι πιο νορμάλ και γρήγορο μπορείς να κάνεις.

Πώς βλέπεις τον εαυτό σου σε 10 χρόνια; Θα ήθελες να είσαι ακόμα στην τηλεόραση;
10 χρόνια είναι πολύ μακριά για τα δικά μου δεδομένα. Οργανώνομαι για το φέτος, άντε και για του χρόνου. Άλλωστε τέτοιες εποχές είναι δύσκολο να κάνεις όνειρα. Εγώ θα το ήθελα και αυτός είναι ο στόχος μου, γι’ αυτό κάνω μικρά και σταθερά βήματα, δουλεύω σκληρά και προσπαθώ να μάθω όσα περισσότερα μπορώ για να βελτιωθώ. Το θέμα, όμως, δεν είναι τι θέλω εγώ σε αυτή τη δουλεία, το ξέρουμε όλοι πια πολύ καλά. Το θέμα είναι τι θέλει ο κόσμος! Αυτός αποφασίζει για το μέλλον μας στην τηλεόραση και τώρα ειδικά το βλέπουμε και πιο έντονα, κρινόμαστε πολύ αυστηρά.

Έβελυν Καζαντζόγλου - εικόνα 2

Η πορεία σου στον Φώτη και στη Μαρία ήταν επιτυχημένη και όλοι σε ήθελαν να συνεχίσεις. Αν και ήταν κάτι εύκολο για σένα καθώς «το ‘χεις» αποφάσισες να κάνεις κάτι διαφορετικό φέτος. Πώς πήρες την απόφαση και τι ακριβώς θα κάνεις πλέον;
Καταρχάς με τον Φώτη και τη Μαρία, αλλά και με όλη την ομάδα, πέρασα άψογα και είμαι ευγνώμων για όσα έμαθα όλο αυτό το χρόνο! Γιατί μου έδωσαν την ευκαιρία να μην περιοριστώ στην εικόνα ενός μοντέλου που βγαίνει μπροστά στην κάμερα και ποζάρει, αλλά να δουλέψω και πίσω από τις κάμερες, να κάνω τα video μου, να πραγματοποιήσω τις ιδέες μου και τις τρέλες μου! Κουράστηκα, αλλά είναι εμπειρίες που δεν δίνονται έτσι απλόχερα! Είμαι σίγουρη πώς και φέτος θα σκίσουν γιατί όλοι δουλεύουν πολύ σκληρά. Όσο αναφορά εμένα, μου έγινε η πρόταση να πάω στα γνωστά λημέρια μου, στο σπίτι του MAD, αλλά αυτή τη φορά μετακομίζω στην Κύπρο. Το είδα σαν μια ευκαιρία να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου για μια ακόμα φορά απομακρύνομαι από τη βάση μου (την Αθήνα) πάλι μετά από 3 χρόνια και πάω σχετικά κοντά αυτή τη φορά αλλά σε ένα μέρος που ουσιαστικά δεν ξέρω κανέναν. Είμαι απίστευτα ενθουσιασμένη που ξαναγυρίζω στο MAD, αγχωμένη όσο δεν πάει, αλλά και γεμάτη ενέργεια για να κάνω νέα πράγματα.

Έβελυν Καζαντζόγλου - εικόνα 3

Ποιο είναι το αγαπημένο σου στέκι στην Αθήνα;

Furin kazan στο Σύνταγμα! Θα βάλω τη φόρμα μου, τα all starakia μου και θα πάρω το παρεάκι μου να φάω μέχρι σκασμού!

Ποια ήταν η χειρότερη/πιο άβολη στιγμή σου επαγγελματικά;
Όταν συνέβαιναν όλα τα επεισόδια στο Σύνταγμα και εμείς έπρεπε να κάνουμε, όπως οφείλαμε, τη δουλειά μας στην εκπομπή. Ήταν πολύ δύσκολο και άβολο για όλους μας γιατί θέλαμε να ήμασταν εκεί και να σταθούμε σε όλους αυτούς που προσπάθησαν για το καλύτερο μέλλον της Ελλάδας μας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ