Follow us

Η Μiranda Kerr μοιράζεται τα fitness μυστικά της!

Tι κάνει για να διατηρείται σε φόρμα η νέα μαμά και supermodel;

Η Μiranda Kerr μοιράζεται τα fitness μυστικά της!


H Μiranda Kerr φρέσκια μανούλα και το νέο πρόσωπο της Reebok EasyTone, μοιράζεται μαζί μας τα fitness tips της! Και μάθαμε πολλά!


Το κίνητρο: «Η μουσική! Ακούω Rihanna, Lana Dey Rey, Gotye, Dr Dre, πολλά! Είναι καλύτερα αν ασκείσαι μαζί με κάποια φίλη σου, το κάνει πολύ πιο ευχάριστο».

Το πρόγραμμα: «Προσπαθώ να κάνω τουλάχιστον μισή ώρα yoga κάθε μέρα και μετά προσθέτω Pilates και ασκήσεις ενδυνάμωσης με βάρη και λάστιχα αντίστασης. Αερόβια κάνω με το περπάτημα».

Ο εξοπλισμός: «Λατρεύω τα EasyTone! Είναι τέλεια για περπάτημα, κάτι που κάνω πολύ στο Λος Άντζελες και στη Νέα Υόρκη. Είναι πανέμορφα, πολύ άνετα και έχουν απίστευτα χρώματα! Λατρεύω τα αποτελέσματα που έχω όταν τα φοράω!»

Η σωστή διατροφή
: «Έχω σπουδάσει Διαιτολογία και νομίζω ότι το πιο σημαντικό στη ζωή είναι η ισορροπία. Είναι πολύ σημαντικό να μη στερείς στον εαυτό σου κάτι γιατί αν το κάνεις, θα το επιθυμείς ακόμη περισσότερο».

Δεν παρέλειψε όμως να μας πει και ποιες είναι οι δύο αγαπημένες της ασκήσεις:

1. «Πέφτω στα τέσσερα, στηρίζομαι στους πήχεις και σηκώνω το ένα πόδι πίσω στο ύψος των γοφών, στο οποίο έχω βάλει ένα βαράκι 1 κιλού. Δίνω μια κλοτσιά στο πλάι, μία ακριβώς προς τα πίσω και μία διαγώνια, φροντίζοντας να δίνω ώθηση από τη φτέρνα, και επιστρέφω στην αρχική στάση. Στη συνέχεια σπρώχνω προς τα πάνω, δίνοντας ώθηση από το γλουτό. Αυτό τονώνει και ανορθώνει το πάνω μέρος των γλουτών!»

2. «Ενώ είμαι ξαπλωμένη στο πλάι, με τα πόδια λυγισμένα, σηκώνω το πάνω πόδι και κάνω μικρούς κύκλους (12 επαναλήψεις), προσπαθώντας η κίνηση να γίνεται από τους γλουτούς. Εκτελώ 12 κύκλους προς τη μία φορά και 12 προς την άλλη, φορώντας και πάλι βαράκια στα πόδια του 1 κιλού. Αυτό τονώνει το μέσο τμήμα των γλουτών!»

Διάβασε επίσης:
Miranda Kerr: Ποζάρει γυμνή για το Harper's Bazaar Σεπτεμβρίου
H Miranda Kerr σου δείχνει πως θα ολοκληρώσεις σωστά το σύνολό σου
H Μiranda Kerr και τα μυστικά του καθημερινού ντυσίματος
Το φωτογραφικό άλμπουμ της Miranda Kerr στη Νέα Ζηλανδία

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ