Follow us

Νέο Άρωμα από τη Chanel

Ταξίδι σε ένα άλλο κομμάτι της ζωής της διάσημης σχεδιάστριας

chanelcoconoir

Μετά τα αγαπημένα Coco και Coco Mademoiselle ο οίκος Chanel κυκλοφορεί ένα νέο άρωμα που ονομάζεται Coco Noir και μας ταξιδεύει σε ένα άλλο κομμάτι της ζωής της διάσημης σχεδιάστριας.

Coco ήταν ο όνομά της ενώ Noir – μαύρο στα γαλλικά – ήταν το χρώμα της Βενετσιάνικης βραδιάς που την ενέπνευσε και της έδωσε όρεξη για ζωή μετά τον χαμό του αγαπημένου της Boy Capel. Η Coco Chanel επισκέπτεται για πρώτη φορά την Βενετία το 1920 ανακαλύπτει τη φινέτσα και τη γοητεία της και επιστρέφει δυναμικά στο προσκήνιο και στη δημιουργία.

Νέο Άρωμα από τη Chanel

Το πνεύμα αυτής της περιόδους της ζωής της μεγάλης σχεδιάστριας θέλει να αναβιώσει ο αρωματοποιός Jacques Polge με το νέο άρωμα Coco Noir. Διάλεξε νότες ανατολίτικες, ξύλου και musk τις “πάντρεψε” με λιβάνι, πατσουλί και βανίλια, πρόσθεσε φρεσκάδα με ροζ κόκκους πιπεριού και γκρέιπφρουτ και ολοκλήρωσε τη δημιουργία του με αισθησιακά αρώματα γιασεμιού, τριαντάφυλλου και νάρκισσου.

Νέο Άρωμα από τη Chanel

Το Coco Noir είναι ένα άρωμα αισθησιακό, ιδιαίτερα θηλυκό και ζεστό. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι είναι ένα άρωμα του οίκου Chanel και αυτό εγγυάται τόσο τη μοναδικότητα και την επιτυχία του.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ