Follow us

Τα πιο όμορφα δώρα

Η Μαρία Σταμάτη ξέρει πραγματικά τα πιο όμορφα δώρα... Εσύ έχεις καλό σκοπό;

Τα πιο όμορφα δώρα

Μα γιατί πρέπει να έρχονται τα Χριστούγεννα για να θυμόμαστε τα αυτονόητα; Γιατί μόνο τέτοιες μέρες, ξυπνάει μέσα μας η ανάγκη να δίνουμε και να προσφέρουμε; Γιατί τις περισσότερες από τις 365 μέρες του χρόνου επιλέγουμε να ζούμε μόνο για μας και δεν σκεφτόμαστε κανέναν άλλο;

«Γιατί», «γιατί», «πολλά γιατί» στα οποία ο καθένας και η καθεμία από εμάς θα πρέπει να δώσει τις δικές του / της απαντήσεις.

Τουλάχιστον, όσο η χρυσόσκονη των Χριστουγέννων είναι ακόμα λαμπερή και απαστράπτουσα, ας κάνουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα δώρα που κρύβουν μέσα τους πραγματική ομορφιά και το ανεκτίμητο δώρο της προσφοράς.

Μαλακώνουν τον πόνο των άλλων!


Τα πιο όμορφα δώρα

Στοιχίζουν μόλις 1,60 ευρώ και είναι οι πιο «γλυκές» παστίλιες του κόσμου. Οι «Παστίλιες για τον πόνο του άλλου» δημιουργήθηκαν για να στηρίξουν την εκστρατεία ευαισθητοποίησης και υποστήριξης της δράσης των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, εντός και εκτός συνόρων. Κάνε λοιπόν μια βόλτα στο φαρμακείο σου και ζήτησε το μικρό κόκκινο κουτί που περιέχει έξι καραμέλες, με γεύση μέλι και θυμάρι (www.pastilies.gr).

Η ζέβρα με τη μεγάλη καρδιά


Τα πιο όμορφα δώρα - εικόνα 2

Ονομάζεται Psychedelic Zebra και πρόκειται για την πιο σκανδαλιάρα, γλυκιά, χαριτωμένη και τρυφερή λούτρινη ζέβρα.
Θα τη βρεις μόνο στα καταστήματα Sephora και είναι η ιδανική επιλογή για δώρο σε μικρούς και κυρίως σε μεγάλους. Να θυμάσαι ότι όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις της θα διατεθούν στο φιλανθρωπικό σωματείο «ΕΛΕΠΑΠ» (www.elepap.gr).

Η ζωή είναι ένα μεγάλο παραμύθι


Τα πιο όμορφα δώρα - εικόνα 3

«Το χωριό της χαράς» είναι ένα μικρό, αλλά θαυματουργό κουτάκι. Πρόκειται για την επανέκδοση του ομώνυμου συγκινητικού παραμυθιού του Ευγένιου Τριβιζά, το οποίο κυκλοφόρησε πριν από ένα χρόνο για να γιορτάσει τα 25 χρόνια από την ίδρυση του πρώτου παιδικού χωριού SOS στη Βάρη.

Τα πιο όμορφα δώρα - εικόνα 4

Αυτή τη φορά, όμως, το βιβλίο συνοδεύεται από μια σειρά διασκεδαστικών και διδακτικών παιχνιδιών
, εμπνευσμένων από το συγγραφέα, που υπόσχονται ατελείωτες ώρες χαράς, γέλιου και ψυχαγωγίας. Θα το βρεις μόνο στα Starbucks, τα οποία θα διαθέσουν όλα τα κέρδη από την πώλησή του στα Ελληνικά Παιδικά Χωριά SOS (www.sos-villages.gr).

Πολλά φιλιά,

Μαρία



Previous:

Beauty Icon Blog: Διάβασε εδώ όλα τα beauty posts από τη Μαρία Σταμάτη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ