Follow us

Τα 4 στυλ μακιγιάζ που λατρεύω αυτόν το χειμώνα!

Κόκκινο κραγιόν, ροζ μάγουλα, έντονο eyeliner, nude μακιγιάζ! Η Beauty blogger αναλύει τα αγαπημένα μακιγιάζ του χειμώνα!

Τα make up που λατρεύω αυτόν το χειμώνα!

Αν με ρωτήσεις με τι μου αρέσει να «παίζω» περισσότερο στη δουλειά μου, δεν θα σου μιλήσω ούτε για τα προϊόντα περιποίησης ούτε για τα αρώματα. Τα προϊόντα μακιγιάζ είναι εκείνα που βρίσκονται στην πρώτη θέση των αγαπημένων μου προϊόντων.

Έχω μια αδυναμία στην τέχνη του make up, γιατί θεωρώ ότι σου αφήνει μεγάλα περιθώρια δημιουργικότητας και δεν σε κάνει να βαριέσαι ποτέ, αφού μπορείς, αν θέλεις, να κάνεις κάθε μέρα και άλλο μακιγιάζ. Ζηλεύω τους experts που όταν πιάνουν στα χέρια τους τα πινέλα, αυτά παίρνουν φωτιά. Δεν έχω καλύτερο από το να τους βλέπω να δημιουργούν από το πιο απλό και natural μακιγιάζ, μέχρι την πολύπλοκη υπερπαραγωγή.

Ναι, θα ήθελα οι γνώσεις μου να είναι επαγγελματικού επιπέδου!
Όμως, ποτέ δεν ξέρεις, το Makeup Lab του Γιάννη Μαρκετάκη (www.makeuplab.gr) να είναι καλά και εγώ θα βρω κάποτε το χρόνο και τη θέληση να παρακολουθήσω τα μαθήματά του. Μέχρι τότε, όμως, θα εξακολουθώ να «χάνομαι» στις φωτογραφίες από τις πασαρέλες που γίνονται στο εξωτερικό και θα διαλέγω τα αγαπημένα μου looks.

Θέλεις, λοιπόν, να δεις ποια είναι τα τέσσερα αγαπημένα μου μακιγιάζ για αυτήν τη σεζόν;

Burberry


Δεν ξέρω αν φταίει η ομορφιά και η φρεσκάδα της 20χρονης Cara Delevigne (η οποία είναι αναμφισβήτητα ένα από τα νέα ταλέντα στον κόσμο της μόδας, αφού είναι μούσα του οίκου Burberry Beauty, έχει περπατήσει στα shows των Dolce & Gabbana, Fendi, Moschino, ενώ έχει ήδη κάνει και τα κινηματογραφικά της βήματα στην ταινία «Άννα Καρένινα»), εμένα πάντως αυτό το καφέ smoky μακιγιάζ στα μάτια της με έχει κερδίσει.

Η επιδερμίδα είναι άψογη και αψεγάδιαστη, τα φρύδια γεμάτα και καλοσχηματισμένα, ενώ τα χείλη, αν δεν έχουν μια υποψία lip balm, τότε είναι γυμνά. Πρόκειται για το μακιγιάζ που μπορεί να σε συνοδεύσει από το πρωί στη δουλειά, έως το τέλος της ημέρας, σε οποιαδήποτε βραδινή σου εμφάνιση.

Τα 4 στυλ μακιγιάζ που λατρεύω αυτόν το χειμώνα!

1. Balm χειλιών για θρέψη και επανόρθωση Hydra-Chrono + Levres, Lierac (στα φαρμακεία). 2. Μάσκαρα Ultra Volume Mascara, Artdeco. 3. Foundation Invisible Fluid Make up, Estee Lauder. 4. Παλέτα Complete Eye Palette, No 02, Burberry Beauty.


Ροζ μάγουλα και κόκκινα χείλη! Δες τα αγαπημένα μακιγιάζ της beauty blogger στη σελίδα ii


Michael Kors


Ξαναμμένα και γεμάτα υγεία και φρεσκάδα. Με αυτά τα λόγια θα μπορούσα να περιγράψω τα ζυγωματικά των μοντέλων στο show του Michael Kors.

Το μακιγιάζ αυτό είναι η ιδανική επιλογή για τις μέρες που δεν θέλεις να «επιβαρύνεις» το πρόσωπό σου με πολλά χρώματα. Όσον αφορά την επιλογή του ρουζ, αυτό είναι καθαρά δική σου υπόθεση, αφού μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε ένα έντονο ροζ, ένα ζεστό καφέ - bronze ή ένα φωτεινό ροζ.

Τα 4 στυλ μακιγιάζ που λατρεύω αυτόν το χειμώνα! - εικόνα 2

1. Ρουζ Blush, απόχρωση Plum, Bobbi Brown. 2. Ρουζ Luminous Cheek Colour, στην απόχρωση Caramel, Dolce & Gabbana. 3. Ρουζ Joues Contraste, No 73, Chanel. 4. Ρουζ Pure Color Blush, στην απόχρωση Electric Pink, Estee Lauder.


Moschino


Έντονη και απλώς ακαταμάχητη! Αυτή η γραμμή eyeliner με το «cat eyes» τελείωμα μπορεί στη στιγμή να αναδείξει το σχήμα των ματιών.

Μπορείς να αφήσεις άβαφα τα βλέφαρα, όμως σε καμία περίπτωση μην ξεχάσεις να βάλεις στις βλεφαρίδες σου δύο στρώσεις μάσκαρα. Τα χείλη είναι ελαφρώς τονισμένα με ένα ροζ κραγιόν και η επιδερμίδα τέλεια. Αν έχεις εξασκηθεί με το eyeliner, είναι ένα μακιγιάζ που πραγματικά απαιτεί ελάχιστο χρόνο.

Τα 4 στυλ μακιγιάζ που λατρεύω αυτόν το χειμώνα! - εικόνα 3

1. Κραγιόν Rouge Dior, No 459, Dior. 2. Eyeliner Quick-Thick Eyeliner Pure Color, Estee Lauder. 3. Μάσκαρα Inimitable, Chanel. 4. Eyeliner Ink Liner, Lancome.


Το κόκκινο κραγιόν, ιδανικό για τις γιορτές! Δες το αγαπημένο μακιγιάζ στη σελίδα iii

Tadashi Shoji


Ένα φωτεινό, κόκκινο κραγιόν μπορεί μόνο του να στηρίξει ένα ολόκληρο μακιγιάζ; Φυσικά και μπορεί, αρκεί τα χείλη σου να είναι καλά ενυδατωμένα.

Μην χρησιμοποιήσεις καμία σκιά, βάλε μόνο δύο στρώσεις μάσκαρα στις βλεφαρίδες, κάνε το περίγραμμα των χειλιών με ένα μολύβι σε απόχρωση όσο το δυνατόν πιο κοντινή με εκείνη του κραγιόν και μετά πέρασε το κραγιόν. Ταμπόναρε με ένα χαρτομάντιλο, πέρασε ακόμα μια στρώση κραγιόν και είσαι έτοιμη.

Τα 4 στυλ μακιγιάζ που λατρεύω αυτόν το χειμώνα! - εικόνα 4

1. Κραγιόν Rouge Allure, No 93, Chanel. 2. Κραγιόν Lip Velvet, No 310, Burberry Beauty. 3. Κραγιόν Rouge Couture The Mats, No 201, Yves Saint Laurent. 4. Κραγιόν Absolu Rouge, No 160, Lancome.


Πολλά φιλιά,

Μαρία



Previous:

Beauty Icon Blog: Διάβασε εδώ όλα τα beauty posts από τη Μαρία Σταμάτη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ