Follow us

Love No1: Το υαλοπωλείο

Η Ελένη Ψυχουλή μας ξεναγεί στο υαλοπωλείο της οδού Παλλάδος στο Μοναστηράκι!

Love No1: Το υαλοπωλείο

Η Ελένη Ψυχουλή μας ξεναγεί στο υαλοπωλείο της οδού Παλλάδος στο Μοναστηράκι!


Οι μεγάλες αλυσίδες με είδη για το σπίτι μας έπεισαν ότι είναι οικονομικές, δεν μας είπαν, όμως, ότι διαμορφώνουν σπίτια που μοιάζουν μεταξύ μας σαν να βγήκαν από την κοιλιά της ίδιας μαμάς-ντεκορατέρ. Το νούμερο 5 της Παλλάδος, αφετέρου, έρχεται για να καταρρίψει κάθε προηγούμενο ρεκόρ φτήνιας, για όσους το σπίτι τους το θέλουν μοναδικό, προσωπικό, με χαρακτήρα και τη στάμπα μιας ιδιαίτερης άποψης.

Love No1: Το υαλοπωλείο

Τέσσερις γενιές υαλοπωλείο στα χέρια της ίδιας οικογένειας, η καλύβα του Αλή-Μπαμπά χωράει τα άπαντα των κουζινικών, από τη δεκαετία του ’50 μέχρι σήμερα.

Love No1: Το υαλοπωλείο - εικόνα 2

Θα σε τραβήξει με την πολυχρωμία της, από το δρόμο κιόλας θα ανοίξει νέους ορίζοντες στη φαντασία σου, στο εσωτερικό θα ζαλιστείς από την ποικιλία, θα τα χάσεις με τις τιμές και μέχρι να φτάσεις στο ταμείο θα έχεις διαμορφώσει μια ολοκαίνουρια άποψη για το κατα-δικό σου art de la table.

Love No1: Το υαλοπωλείο - εικόνα 3

Νοσταλγικά γιουβετσάκια και γάστρες, η Casa φουρνάκι που λάτρεψε η μαμά μας, εμαγιέ κατσαρόλες, θεατρικά βάζα μουράνο, ψεύτικα λουλούδια, κινέζικες πορσελάνες, πιάτα που αγαπούν όλες τις δεκαετίες-το επόμενο δείπνο σου θα το σερβίρεις σε παράταιρα σερβίτσια που είναι η τελευταία μόδα! -τα ολοκέντητα πιατάκια της γιαγιάς για το γλυκό κουταλιού και όλες οι εγγλέζικες πορσελάνες που κανένας δεν θα μυριστεί πως δεν κληρονόμησες από τη λονδρέζα γιαγιά σου!

Love No1: Το υαλοπωλείο - εικόνα 4

Σταμάτης Πασιαλής, Παλλάδος 5, Μοναστηράκι, 2103214200



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ