Follow us

Vittorio Missoni: Εξαφάνιση ή απαγωγή;

Ένα μυστηριώδες μήνυμα αλλάζει τα δεδομένα της έρευνας

Vittorio Missoni: Εξαφάνιση ή απαγωγή;

Ένα μυστηριώδες μήνυμα αλλάζει τα δεδομένα της έρευνας


Οι έρευνες για την εύρεση του Vittorio Missoni, CEO του οίκου Missoni, συνεχίζονται από αέρος και θαλάσσης, από την Παρασκευή που το αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε, μαζί με τη γυναίκα του και ένα φιλικό τους ζευγάρι, εξαφανίστηκε στις ακτές της Βενεζουέλας. Και εκεί που οι περισσότεροι έκαναν λόγο για αεροπορικό δυστύχημα, ένα νέο στοιχείο ήρθε να ανατρέψει τα σενάρια και να γεμίσει ξανά με ελπίδα τις οικογένειές τους ότι μπορεί οι αγνοούμενοι να είναι ζωντανοί.

Ο γιος του Guido Foresti, ενός από τους επιβαίνοντες, έλαβε το βράδυ της Κυριακής ένα μυστηριώδες μήνυμα από το κινητό του πατέρα του, το οποίο έγραφε: “Πάρε τηλέφωνο τώρα, είμαστε προσβάσιμοι”. Η εφημερίδα The Daily Beast αναφέρει πως η ιταλική εταιρεία Telecom Italia Mobile, στην οποία ανήκει ο αριθμός, επιβεβαίωσε την αποστολή του μηνύματος αλλά, δε μπορεί με ακρίβεια να επιβεβαιώσει πότε γράφτηκε το μήνυμα. Ο Guido Foresti είχε συνεχή επικοινωνία με τον γιο του, μέχρι που το αεροπλάνο απογειώθηκε από το Los Roque, ωστόσο, κλήσεις προς τον συγκεκριμένο αριθμό δείχνουν ότι το τηλέφωνο έχει απενεργοποιηθεί.

Η Angela Missoni, αδερφή του Vittorio και creative director του οίκου, μιλώντας σήμερα σε δημοσιογράφους δήλωσε πως πιστεύει ότι ο αδερφός της και οι συνταξιδιώτες του είναι ακόμα ζωντανοί: “Είναι προτιμότερο να τους έχουν απαγάγει, παρά να βρίσκονται στον πάτο της θάλασσας”.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ