Follow us

Η Δούκισσα Νομικού παραδέχτηκε την πλαστική στήθους

«Το ήθελα, το έκανα, μ’ αρέσει και τελείωσε το θέμα»

doukissanomikou


«Το ήθελα, το έκανα, μ’ αρέσει και τελείωσε το θέμα»

Το τελευταίο διάστημα έντονες ήταν οι φήμες που ήθελαν τη Δούκισσα Νομικού να έχει υποβληθεί σε πλαστική επέμβαση στήθους. Μάλιστα, πολλές εκπομπές προχώρησαν και στη σύγκριση φωτογραφιών θέλοντας να αποδείξουν τις πληροφορίες τους.

Η Δούκισσα απ’ την άλλη δεν είχε κάνει καμία δήλωση για το συγκεκριμένο θέμα γιατί απλούστατα δεν της είχε δοθεί η ευκαιρία. «Για να τελειώσει όλη αυτή η παραφιλολογία και επειδή θέλω να είμαι ειλικρινής, το ήθελα, το έκανα, μ’ αρέσει και το θέμα τελειώνει εδώ. Δεν έχω σκοπό να το κρύψω, ούτε και να το αναλύσω» ήταν η αποστομωτική απάντηση που έδωσε η Δούκισσα στο περιοδικό DownTown κόβοντας έτσι από δω και πέρα όλους εκείνους που με κακεντρέχεια τη σχολίαζαν τις τελευταίες εβδομάδες. Εν έτει 2011 και όταν είσαι καλλονή όπως η Δούκισσα, ποιος ο λόγος να αρνηθείς μια επέμβαση που είναι τόσο συνηθισμένη πλέον;

Όσο για τη σχέση της με τον Χρήστο Χολίδη, η Δούκισσα Νομικού είπε πως «είμαι καλά, είμαι ερωτευμένη, είμαστε μαζί με τον Χρήστο και αυτό μετράει. Πραγματικά, δεν έχω να πω κάτι άλλο».

Εμείς, πάντως, περιμένουμε την πρεμιέρα της στο Alter και στην εκπομπή «LifeStyle».

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ