Follow us

Καλοκαίρι 2014: Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο!

Ανάδρομος Ερμής και Άρης στο ζυγό φέρνουν ένα καυτό καλοκαίρι σε όλες τις σχέσεις. Τι θα κάνουν όλα τα ζώδια με τους έρωτες;

Ζώδια και διακοπές το καλοκαίρι

Ανάδρομος Ερμής και Άρης στο ζυγό φέρνουν ένα καυτό καλοκαίρι σε όλες τις σχέσεις. Τι θα κάνουν όλα τα ζώδια με τους έρωτες;

Με τον Ήλιο στον Καρκίνο στις 21/6 ξεκινάει και επίσημα το καλοκαίρι, ένα καλοκαίρι καυτό σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Ο ανάδρομος Ερμής, ο Άρης στο Ζυγό αλλά και το πέρασμά του στο Σκορπιό φέρνουν εντάσεις και διαμάχες στις σχέσεις οι οποίες σε πολλές περιπτώσεις θα καταλήξουν σε χωρισμό. Θα υπάρξουν επιστροφές σχέσεων του παρελθόντος αλλά και δύσκολη επικοινωνία λόγω ανάδρομου Ερμή.

Οι σχέσεις που θα περάσουν τις μεγαλύτερες δυσκολίες θα είναι οι σταθερές και οι οικογενειακές. Οικονομικά ή επαγγελματικά προβλήματα θα μας απομακρύνουν πρακτικά από τα κοντινά μας πρόσωπα. Ο χωρισμός είναι μια δύσκολη διαδικασία, πολλές φορές αναγκαία για να προχωρήσουμε παρακάτω όπου νέες και μοιραίες σχέσεις θα εμφανιστούν.

Μεγάλη προσοχή Κριοί, Ταύροι, Καρκίνοι, Λέοντες, Ζυγοί, Σκορπιοί, Αιγόκεροι, Υδροχόοι του δεύτερου δεκαημέρου.
Πιο ευνοημένοι Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Ιχθείς του τρίτου δεκαημέρου το δεύτερο μισό του καλοκαιριού καθώς και Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου.

Ας δούμε όμως πως θα περάσουν όλα τα ζώδια αυτό το καλοκαίρι.

ΚΡΙΟΣ
Με τον Ουρανό στο ζώδιό σου, θα περάσεις ένα καλοκαίρι με πάθος, έρωτα αλλά και αρκετά σκαμπανεβάσματα. Μπορεί να υπάρξουν εντάσεις και ανατροπές και αν είσαι δεσμευμένη, πρόσεχε το διπλό ταμπλό που φαντάζει πιθανό σενάριο. Ουρανός και Πλούτωνας δεν παίζουν, διαλύουν σχέσεις που δεν στηρίζονται σε γερές βάσεις. Το πέρασμα του Δία στο Λέοντα στις 16/7 μπορεί να φέρει ένα γάμο, ένα απόγονο ή μια μεγαλύτερη δέσμευση.
TIP: Κάνε σχέση με Λέοντα, σεξ με Σκορπιό, one night stand με Ζυγό (ως και γάμο να σου πω...).

ΤΑΥΡΟΣ
Πλούτωνας και Ποσειδώνας βρίσκονται στο πλευρό σου αυτό το καλοκαίρι. Η κοινωνικότητά σου χτυπάει κόκκινο, γνωρίζεις νέο κόσμο με πιθανό το ενδεχόμενο δημιουργίας μιας νέας σταθερής σχέσης. Βέβαια, δεν ξεχνάς τον Κρόνο στο απέναντί σου ζώδιο που βάζει τρικλοποδιές στις νέες ενδιαφέρουσες σχέσεις σου. Γενικά, προσπάθησε να σταθεροποιήσεις σχέσεις που αξίζουν και μην μπαίνεις σε πειρασμούς που θα εμφανιστούν, αν είσαι δεσμευμένη.
TIP: Κάνε σχέση με Αιγόκερω, σεξ με Τοξότη, one night stand με Καρκίνο.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Ο Δίας στο Λέοντα από 16/7 αλλά και η Αφροδίτη στο ζώδιό σου από 23/6-18/7 αυξάνουν κατακόρυφα τον ερωτισμό σου, έντονο το φλερτ αλλά και η πιθανότητα δημιουργίας μιας σχέσης. Παίξε παιχνίδι έχοντας πάρει πλέον τα μαθήματα του παρελθόντος. Δύσκολο να μείνεις πιστή σε μια σταθερή σχέση αυτό το διάστημα. Η διάθεσή σου δεν θα είναι ιδιαίτερη καλή λόγω επαγγελματικών προβλημάτων που δεν σε αφήνουν σε ησυχία. Ζήσε ξέγνοιαστα το καλοκαίρι βάζοντας πάνω απ’ όλα την ψυχική σου ηρεμία.
TIP: Κάνε σχέση με Ζυγό, σεξ ή one night stand με Αιγόκερω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου από 18/7-12/8 καθιστά αυτήν την περίοδο καυτή και άκρως ερωτική. Αν είσαι δεσμευμένη, προβλήματα αυτό το καλοκαίρι στη σχέση σου μπορεί να προκύψουν από θέματα οικονομικά, δουλειάς ή κούρασης λόγω παιδιών. Αν είσαι μόνη, θα συναντήσεις τον έρωτα σε κάποιο ταξίδι. Ο Πλούτωνας σε σπρώχνει στο επόμενο βήμα της ζωής σου και ο Δίας στο ζώδιό σου σε αποχαιρετά στις 16/7 παίρνοντας μαζί και την εύνοια ή την προστασία που σου έδινε. Όταν έχεις βαθιά αισθήματα, γίνεσαι απόλυτη, τα θέλεις όλα ή τίποτα και αυτό το καλοκαίρι ή που θα διαλύσεις τη σχέση σου για να προχωρήσεις παρακάτω στη ζωή σου ή θα δεσμευτείς περισσότερο. Νέα ξεκινήματα ευνοούνται τον Ιούλιο.
TIP: Κάνε σχέση με Αιγόκερω, σεξ ή one night stand με Υδροχόο.



Κάνε κλικ εδώ για να διαβάσεις τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια



Δες τα επόμενα ζώδια στη σελίδα ii


ΛΕΩΝ
ΟΔίας στο ζώδιό σου από 16/7, ο Άρης στο Σκορπιό από 26/7 και ο Ουρανόςστον Κριό απογειώνουν τους έρωτές σου. Πάθη, περιπέτειες, σύντομεςσχέσεις, πολλοί πειρασμοί και τάσεις ελευθερίας είναι προ των πυλών.Μεγάλη προσοχή αν είσαι δεσμευμένη, όχι μόνο λόγω των τάσεων αυτών αλλάγιατί ο Κρόνος στο Σκορπιό σου ζητά να ανανεώσεις ριζικά τις σταθερέςσχέσεις σου, διαφορετικά θα διαλυθούν. Ο Κρόνος σε πιέζει επίσηςεπαγγελματικά και οικονομικά με αποτέλεσμα να δημιουργεί εντάσεις καιδιαφωνίες, βγάλε όλη σου την ενέργεια στον ερωτικό τομέα. Πρόσεχε πολύτις παράλληλες και αδιέξοδες σχέσεις καθώς κινδυνεύουν να αποκαλυφθούντο φθινόπωρο. Διασκέδαση και φιλικές βραδιές ευνοούνται.
TIP: Κάνε σχέση με Τοξότη, σεξ ή one night stand με Ιχθύ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έντονοσε διαμάχες και διαφωνίες το διάστημα με τον ανάδρομο Ερμή και τον Άρηστο Ζυγό ως τις 26/7. Αλλαγές έρχονται στη ζωή σου, έρχονται ταπάνω-κάτω θες δεν θες. Δεν παίρνεις αποφάσεις τον Ιούνιο λόγω ανάδρομουΕρμή, δεν ξεκινάς νέες σχέσεις και ειδικότερα χωρίς όρους. Αποφεύγειςσυγκρούσεις με κοντινά πρόσωπα. Έρωτες του παρελθόντος έρχονται στοπροσκήνιο και γίνονται όλα κουβάρι, μπερδεύεται το παλιό με το νέο αλλάκυρίως η σκέψη σου. Δεν μπορείς να κάνεις ξεκαθαρίσματα ακόμα, όλα είναιθολά λόγω Ποσειδώνα που σε χτυπάει αλύπητα. Δύσκολο αυτό το καλοκαίρικαθώς δεν μπορείς να σκεφτείς λογικά και τα προβλήματα σε πολιορκούν.
TIP: Κάνε σχέση με Ιχθύ, σεξ με Κριό, one night stand με Ζυγό.

ΖΥΓΟΣ
Ωςγνήσιο παιδί της Αφροδίτης γοητεύεις και ξέρεις καλά πως να κατακτήσειςτο αντικείμενο του πόθου σου. Ουρανός-Πλούτωνας αλλά και ο Άρης στοζώδιό σου ως τις 26/7 σε εκνευρίζουν αφάνταστα ακόμα και αν τα αγαπημένασου πρόσωπα βρίσκονται στο πλευρό σου και προσπαθούν να σε βοηθήσουν νααντέξεις τις δύσκολες καταστάσεις που περνάς. Ευτυχώς, αυτό τοκαλοκαίρι, μπαίνει ο Δίας στο Λέοντα στις 16/7 και θα σιγοντάρει όσο καιαν εσύ δεν το καταλαβαίνεις. Οι παραπάνω πλανήτες φέρνουν πάθη,ακραίους έρωτες αλλά και ταλαιπωρία καθώς δυσκολεύεσαι πολύ νασταθεροποιήσεις τις σχέσεις σου. Σταμάτα να ταλαιπωρείς άλλο τον εαυτόσου. Δες τι αξίζει να μείνει δίπλα σου και τι πρέπει να διώξεις. Ζήσετον έρωτα και την κατάκτησή του σε όλο τους το μεγαλείο.
TIP: Κάνε σχέση με Κριό, σεξ ή one night stand με Ταύρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Καικει που φαίνεται να ασχολείσαι με θέματα πρακτικά, έρχεται ο έρωταςεκεί που δεν το περιμένεις, αν είσαι μόνη. Ο Δίας στον Καρκίνο ως τις16/7 αλλά και ο Άρης στο ζώδιό σου από τις 26/7 φέρνουν κάτι σταθερόστην ερωτική σου ζωή. Φυσικά και ο Κρόνος στο ζώδιό σου ακόμα πιέζει καιδημιουργεί προβλήματα, όμως ένας νέος έρωτας, μια νέα γνωριμία έρχονταιγια να σου αλλάξουν τη ζωή και τον τρόπο σκέψης σου αρκεί να είσαιανοιχτή στις προκλήσεις. Είναι πιθανό σενάριο αυτός ο νέος έρωτας ναπροέρχεται από το χώρο δουλειάς και να σε πιάσει στον ύπνο καθώς θαχρειαστεί να αλλάξεις πολλά πράγματα της καθημερινότητάς σου για νααντεπεξέλθεις. Αν πάλι προτιμάς τη μοναξιά, είναι καλό το διάστημα τουκαλοκαιριού για να σκεφτείς τι θέλεις από τη ζωή σου.
TIP: Κάνε σχέση με Καρκίνο, σεξ ή one night stand με Δίδυμο.




Κάνε κλικ εδώ για να διαβάσεις τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια



Δες τα επόμενα ζώδια στη σελίδα ii

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αγαπάςτην ελευθερία, την ανεξαρτησία, τις εμπειρίες και γι’ αυτό προτιμάς τιςεφήμερες σχέσεις. Ο Δίας στο Λέοντα από τις 16/7 ξεκαθαρίζει πλέον τιςσχέσεις που έχουν τελειώσει και ευνοεί τις σταθερές. Όλα γυρνάνε προς τοσυμφέρον σου. Μπορεί να χώρισες ή να παντρεύτηκες πρόσφατα, ο Ουρανόςείναι αυτός που σε ταλαιπωρεί φέρνοντας αλλαγές, εντάσεις, κούραση. Ανείσαι σε σχέση, θα υπάρξουν εντάσεις, όμως θα τις ξεπερνάς ανάλαφρα,διασκεδάζοντας με αγαπημένα πρόσωπα. Προσέχεις διπλά τον Ποσειδώνα γιανα μην μπλέξεις σε περιπέτειες, για να μην εξαπατηθείς ή μπερδευτείς.Πάρε λοιπόν μια βαθιά ανάσα και ζήσε όμορφα, όπως θες. Αν είσαι μόνη, οΆρης στο ζώδιό σου από 14/9 θα φέρει κάτι ερωτικό στη ζωή σου και σεσυνδυασμό με Δία και Ουρανό, θα περάσεις αποφασιστικά στο κυνήγι τουέρωτα.
TIP: Κάνε σχέση με Δίδυμο, σεξ με Καρκίνο, one night stand με Κριό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είσαισοβαρή και υπεύθυνη και ο Κρόνος στο Σκορπιό ενισχύει αυτά ταχαρακτηριστικά και σε κάνει πιο επιφυλακτική. Περνάς το ταίρι σου απόσαράντα κύματα για να το εμπιστευτείς πριν βγάλεις τον ερωτισμό σου. Οιεπαγγελματικές υποχρεώσεις σου είναι πολλές και συχνά τις προτιμάς απόαμφίβολες καταστάσεις που δεν ξέρεις αν και πόσο θα σε πληγώσουν. Με τονΆρη στο Ζυγό ως τις 26/7 πολιορκείσαι έντονα ακόμα και από άτομα στονεργασιακό σου χώρο. Διασκέδασε και ξεκουράσου λίγες μέρες μετά τονανάδρομο Ερμή, από Ιούλιο. Απέφυγε εντάσεις αν είσαι σε σχέση και είναιβέβαιο πως θα περάσεις ένα πολύ ερωτικό καλοκαίρι.
TIP: Κάνε σχέση με Καρκίνο, σεξ ή one night stand με Λέων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είσαιανεξάρτητη, δεν δεσμεύεσαι εύκολα. Ο Δίας στο Λέοντα από 16/7 θα σουφέρει αγάπη αλλά και πάλι μπορεί να μην την αντιληφθείς. Ο Άρης στο Ζυγόως τις 26/7 σταθεροποιεί σχέσεις που υπάρχουν και αξίζουν όσο και αν οΚρόνος στο Σκορπιό πιέζει και φέρνει δυσκολίες. Το καλοκαίρι αυτό, τοθερμόμετρο ανεβαίνει. Ο Άρης στο Σκορπιό από 26/7 αυξάνει κατακόρυφα τησεξουαλικότητά σου, τραβάς σαν μαγνήτης το άλλο φύλλο και οι σχέσεις σουαπλά παίρνουν φωτιά. Πρόσεχε πολύ τις παράλληλες σχέσεις γιατί είναισοβαρό το ενδεχόμενο να αποκαλυφθούν.
TIP: Κάνε σχέση ή one night stand με Δίδυμο, σεξ με Παρθένο.

ΙΧΘEIΣ
ΟΠοσειδώνας συνεχίζει να σε κάνει ευαίσθητη, ρομαντική, υπέρμετρασυναισθηματική. Σχέσεις σταθεροποιούνται με τον Κρόνο στο Σκορπιό. ΟΆρης στο ίδιο ζώδιο από 26/7 κάνει την ερωτική σου ζωή έντονη, απέφυγεκαβγάδες με το ταίρι σου για ασήμαντους λόγους, πρόσεχε μην χαλάσειςσταθερές σχέσεις.
Οι σχέσεις σου παίρνουν φωτιά, δημιουργείςμυστήριο, σε πολιορκούν από παντού, ακόμα και μέσα στον εργασιακό χώρο.Σχέσεις του παρελθόντος μπορεί επίσης να επιστρέψουν με τον ανάδρομοΕρμή τον Ιούνιο αλλά θα έχουν αμφίβολη διάρκεια. Με τον Ποσειδώνα στοζώδιό σου αναζητάς ένα άτομο που να μπορεί να ταξιδεύει νοητά μαζί σουκαι να κάνετε μαζί αποδράσεις από την καθημερινότητα. Γι’ αυτό προσοχήσε εξαπατήσεις, εξιδανικεύσεις, παράλληλες σχέσεις. Ο Δίας στον Καρκίνοως τις 16/7 σε βοηθά σε ταξίδια του μυαλού.
TIP: Κάνε σχέση με Αιγόκερω, σεξ με Ζυγό, one night stand με Δίδυμο.


Κάνε κλικ εδώ για να διαβάσεις τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ