Follow us

Κάρμα: Βόρειος Δεσμός στον Αιγόκερω - Νότιος Δεσμός στον Καρκίνο

Ξέρεις το κάρμα σου; Δες την καρμική πορεία σου ανάλογα με την ημερομηνία γέννησής σου!

Ζώδια και κάρμα: Η καρμική σου πορεία ανάλογα με τη γέννησή σου

Ξέρεις το κάρμα σου; Δες την καρμική πορεία σου ανάλογα με την ημερομηνία γέννησής σου!

Βόρειος Δεσμός στον Αιγόκερω - Νότιος Δεσμός στον Καρκίνο


Θεωρούνται δύσκολοι αυτοί οι Σεληνιακοί Δεσμοί. Μητρική σχέση, οικογένεια, τραυματικές παιδικές εμπειρίες εμποδίζουν την εξέλιξή σου. Δεν αναλαμβάνεις εύκολα ευθύνες. Είναι ένα συλλογικό κάρμα που αφορά τη διοίκηση και την αγάπη. Απαιτείται τάξη και απόσταση από οτιδήποτε περιττό. Θα αποκτήσεις μια καλή κοινωνική θέση αλλά δύσκολα θα ευτυχήσεις στην προσωπική σου ζωή. Θέλεις να εξελιχτείς στην κοινωνία. Θα φθάσεις ψηλά, θα κάνεις καριέρα, φιλοδοξείς το κοινό καλό. Θα είσαι ο λυτρωτής των συνανθρώπων σου.

Στο παρελθόν ήσουν εγωκεντρική και σ΄αυτή τη ζωή καλείσαι να ασχοληθείς με αυτά που χρειάζονται οι άλλοι. Πρέπει να μάθεις να ελέγχεις τα συναισθήματά σου, να μην φέρεσαι σαν μικρό παιδί, να είσαι υπεύθυνη, αυτόνομη και να μπορείς να ανταποκρίνεσαι μόνη σου στα δύσκολα. Βάζε ένα τέλος σε οτιδήποτε δεν σε εξυπηρετεί. Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να σε στηρίζει. Κόψε τον ομφάλιο λώρο και κινήσου με ωριμότητα. Χρειάζεσαι αυτοπειθαρχία.

Μην βάζεις το συναίσθημα σε δεύτερη μοίρα, μην προσποιείσαι ότι δεν υπάρχει. Θέλεις δίπλα σου έναν άνθρωπο που να σέβεται τις φιλοδοξίες σου. Διατηρείς αξίες και παραδόσεις. Στηρίζεις ψυχολογικά τους ανθρώπους και είσαι δίπλα τους στις δύσκολες στιγμές τους. Εκτιμάς και σέβεσαι φιλίες και δεν δίνεις υποσχέσεις που δεν μπορείς να τηρήσεις.
Νιώθεις τον έρωτα και όσο και να φοβάσαι τη συναισθηματική εμπλοκή, προσφέρεις ασφάλεια στο σύντροφό σου. Πιστεύεις στις αληθινές σχέσεις. θέλεις έναν άνθρωπο δίπλα σου στα εύκολα και στα δύσκολα που να σε αγαπά και να σε νιώθει, που να ταιριάζεις μαζί του κοινωνικά και να έχετε κοινούς στόχους και ενδιαφέροντα. Θέλεις να προσφέρεις και να είσαι συνεχώς χρήσιμη. Είσαι ρομαντική και τρυφερή αλλά θέλεις να είσαι και αποδεκτή από το κοινωνικό περιβάλλον.

Σε προηγούμενες ενσαρκώσεις ήσουν πολύ ερωτική, στοργική και ήθελες να κάνεις οικογένεια για να στεγάσεις την αγάπη σου. Σ’αυτή τη ζωή θα επιλέξεις ένα σύντροφο βάσει κοινωνικών παραγόντων, ισχυρό, δυναμικό, με αυτοπεποίθηση.

Μην εξαρτάσαι από κανέναν συναισθηματικά και αποχώρησε από μια σχέση όταν πρέπει!


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ