Follow us

Κάρμα: Βόρειος Δεσμός στον Ιχθύ - Νότιος Δεσμός στην Παρθένο

Ξέρεις το κάρμα σου; Δες την καρμική πορεία σου ανάλογα με την ημερομηνία γέννησής σου!

Ζώδια και κάρμα: Η καρμική σου πορεία ανάλογα με τη γέννησή σου

Ξέρεις το κάρμα σου; Δες την καρμική πορεία σου ανάλογα με την ημερομηνία γέννησής σου!

Βόρειος Δεσμός στον Ιχθύ - Νότιος Δεσμός στην Παρθένο


Θεωρούνται οι πιο ισχυροί Δεσμοί.

Στο παρελθόν έδινες τις υπηρεσίες σου απλόχερα χωρίς ανταλλάγματα. Αποδέχτηκες τη μοναχικότητα της ύπαρξης. Ήσουν επικριτική με σκοπό να βάζεις τάξη, ήξερες το σωστό και το εύκολο. Θεράπευσες την αλαζονεία και τις ενοχές. Έμαθες να αγαπάς, να θεραπεύεις με τα λόγια και τα χέρια. Σ’αυτή τη ζωή είσαι έτοιμη να ενώσεις την ύλη, την ψυχή και το πνεύμα. Να διδαχθείς την πίστη, να μεταλλάξεις το σκοτάδι σε φως, να είσαι η αγάπη, το κανάλι θεραπείας και φώτισης. Θεραπεύεις τους άλλους με τον ψυχισμό σου. Έχεις μεγάλες διορατικές και ψυχικές δυνατότητες για να στηρίξεις ανθρώπους με σοβαρά προβλήματα. Το κάρμα σου είναι συλλογικό. Διαθέτεις τον εαυτό σου στις υπηρεσίες των άλλων.

Μην κριτικάρεις σκληρά τους άλλους για να πετύχεις την τελειότητα. Μην κατηγορείς τον εαυτό σου για τα ελαττώματά του. Μην υπεραναλύεις τις καταστάσεις. Όλοι παίζουν κάποιο ρόλο στη ζωή μας. Αγάπησε τον εαυτό σου όπως είναι, πίστεψε στη ζωή για να απελευθερωθείς. Πατάς γερά στη γη, είσαι επιμελής και υπεύθυνη. Άσε τη φαντασία σου να ταξιδεύει. Επικεντρώσου στις ανάγκες σου και σταμάτα να θυσιάζεσαι γιατί θα απογοητευτείς.

Λατρεύεις τις τέχνες και τον κινηματογράφο. Η ενασχόλησή σου με την τέχνη, με ψυχικά και δημιουργικά ενδιαφέροντα θα σε αναζωογονήσει. Θα θυσιαστείς κάποια στιγμή γι’ αυτά αλλά θα ηρεμήσει η ψυχή σου.

Στις σχέσεις σου δεν βάζεις μέτρο, είτε είσαι αυστηρή είτε χαλαρή. Αγαπάς μοναδικά, αφοσιώνεσαι, συγχωρείς, είσαι τρυφερή χωρίς αυτό να σημαίνει πως κολλάς πάνω στο ταίρι σου.

Η ανθρωπιστική προσφορά θα σε βοηθήσει. Οι αξίες σου στη διάρκεια της ζωής σου θα αλλάξουν. Θα καταλάβεις πως ζωή δεν είναι μόνο δουλειά και τάξη. Μια ψυχική εμπειρία ή υπαρξιακή κρίση θα σε βοηθήσουν να εκμεταλλευτείς καλύτερα το χρόνο σου. Θα γίνεις πιο ανοιχτή. Έχεις λογική και σκέψη, είσαι μια ήρεμη δύναμη, προσφέρεις χωρίς ανταλλάγματα. Είσαι γλυκιά, ερωτική και όταν αποφασίσεις κάτι, το πράττεις.

Η ερωτική σου ταυτότητα είναι πολύπλοκη. Προσπάθησε να ελέγχεις πάντα τα συναισθήματά σου, να μένεις στην ουσία των πραγμάτων για να έχεις υγιείς σχέσεις και συνεργασίες. Αγχώνεσαι πολλές φορές μήπως τα λόγια σου ενοχλήσουν τους άλλους. Κουμπώνεσαι και δεν εκφράζεις πάντα την ξεκάθαρη αντίληψή σου. Είσαι διστακτική μέχρι να κατακτήσεις την καρδιά του συντρόφου σου. Παραδίνεσαι απόλυτα σε παθιασμένες και απαιτητικές σχέσεις. Σου αρέσουν οι εκπλήξεις. Φλερτάρεις, παίζεις. Προσπάθησε να αποφύγεις μπερδέματα και ερωτικές ασάφειες.

Αγαπάς την πολυτέλεια και τις ατέλειωτες ερωτικές βραδιές.

Σε προηγούμενες ενσαρκώσεις ήσουν διστακτική, δεν εκδήλωνες τα συναισθήματά σου και επέλεγες βάσει λογικής. Ήξερες καλά πως δέσμευση σημαίνει υποχρεώσεις. Σ’ αυτή τη ζωή, πρέπει να σταματήσεις να εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν πρέπει να ερωτευτείς. Η αγάπη είναι θεραπεία ψυχής. Ο σύντροφός σου πρέπει να αγαπά τη γαλήνη, τη ζεστασιά για να κάνετε μαζί όνειρα. Απέφυγε να συναναστρέφεσαι συντηρητικούς, υποχόνδριους, όσους κριτικάρουν αυστηρά, γκρινιάζουν, δεν σε χαλαρώνουν και τελικά διώχνουν το συναίσθημα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ