Follow us

Best Hair Day: Η Kristen Stewart στα Kids' Choice Awards

Eμφανίστηκε με την πλεξίδα-τάση της σεζόν!

Kids' Choice Awards 2013: Όλες οι παρουσίες στο κόκκινο χαλί


Η Kristen Stewart βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου στα Kids’ Choice Awards 2013 που πραγματοποιήθηκαν στο USC Galen Center του Λος Άντζελες.


Η νεαρή ηθοποιός έφυγε από την εκδήλωση με δυο βραβεία και με το χαρακτηρισμό "η απόλυτη νικήτρια της βραδιάς", ενώ εμφανίστηκε ασυνόδευτη, χωρίς το σύντροφό της Robert Pattinson, με τον οποίο είναι ακόμα μαζί παρά τις φήμες που τους θέλουν χωριστά εδώ και αρκετούς μήνες.

Από στυλιστικής πλευράς τώρα, με την πρώτη ματιά, τολμούμε να πούμε, ότι η εμφάνισή της δεν μας έκανε ιδιαίτερη αίσθηση (δεδομένου ότι λίγο αργότερα τα παπούτσια της αντικαταστάθηκαν από sneakers). Το χτένισμά της, παρότι μας άρεσε επειδή ήταν ανάλαφρο, από μπροστά δεν μας κίνεισαι το ενδιαφέρον. Όμως όταν η 23χρονη ηθοποιός μας "γύρισε την πλάτη", τότε μας έκανε να αλλάξουμε αμέσως γνώμη.

Best Hair Day: Η Kristen Stewart στα Kids' Choice Awards

Η ανάλαφρη πλεξίδα ψαροκόκκαλο που εφάρμοσε η Kristen Stewart αποτέλεσε αδιαμφισβήτητα το χτένισμα της βραδιάς. Η απόλυτα νεανική και καθόλου στυλιζαριμένη πλεξίδα που πέφτει στην πλάτη, με λίγο όγκο στο πάνω μέρος του κεφαλιού και χαλαρές τούφες σίγουρα θα γίνει ο καλύτερος σου φίλος για την άνοιξη αλλά και το επερχόμενο καλοκαίρι.

Best Hair Day: Η Kristen Stewart στα Kids' Choice Awards - εικόνα 2

Κατά τα άλλα, για το "μωβ" χαλί των Βραβείων επέλεξε να φορέσει ένα Osman σύνολο με σορτσάκι και μπλουζάκι το οποίο συνδύασε με Christian Louboutin παπούτσια και ένα Karen London‘s Caradona δαχτυλίδι.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ