Follow us

Τα μυστικά ομορφιάς της Gwyneth Paltrow

Τι δηλώνει η πιο ωραία γυναίκα στον κόσμο;

Η super αποκαλυπτική εμφάνιση της Gwyneth Paltrow

Τι δηλώνει η πιο ωραία γυναίκα στον κόσμο;

Η Gwyneth Paltrow – η πιο ωραία γυναίκα στον κόσμο, σύμφωνα με το περιοδικό People – αναφέρθηκε πρόσφατα σε συνέντευξη της στα μυστικά της ομορφιάς της και στα αγαπημένα της προιόντα. Η ηθοποιός φαίνεται πως ανήκει στην ομάδα που υποστηρίζει ότι less is more, καθώς δεν έχει βάψει ποτέ τα μαλλιά της, ενώ στην καθημερινότητα της χρησιμοποιεί μόνο ρουζ και μάσκαρα.

«Στο σπίτι φοράω τζίν και t-shirts. Δεν φοράω make up. Η μάσκαρα όμως σε κάνει να φαίνεσαι ξεκούραστη, σα να έχεις κοιμηθεί πολλές ώρες ενώ στην πραγματικότητα δεν έχεις», εξήγησε η 40άχρονη, ενώ αποκάλυψε πως τα αγαπημένα της προιόντα είναι η κρέμα Terry Or De Rose Baume Precieux, το lip balm της Kiehl's και το gel καθαρισμού Sonya Dakar Flash Facial.

Η όμορφη ηθοποιός συνέχισε λέγοντας πως όταν αποφασίσει να βαφτεί περισσότερο, ο σύζυγος της Chris Martin την κοροιδεύει:«Θα ξεκινήσει να με πειράζει. Αν ντυθώ καλά, μου λέει "Wow, είσαι η Gwyneth Paltrow"! Γιατί έχει συνηθίσει να με βλέπει με φαρδιά σορτσάκια και φριζαρισμένα μαλλιά».

Το ζευγάρι πάντως, που είναι μαζί εδώ και 9 χρόνια και έχουν 2 παιδιά, φαίνεται πως έχει δεθεί περισσότερο από ποτέ, λόγω της αποβολής του μωρού που περίμενε η ηθοποιός πριν μερικά χρόνια. «Ήταν απαίσιο. Έγινε σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και ήταν κάτι που δεν περίμενα καθόλου. Για αρκετό καιρό δεν μπορούσα να το συνειδητοποιήσω. Σκεφτόμουν πως "δεν μπορεί να μην είμαι έγκυος. Έχει περάσει το πρώτο τρίμηνο και έχω 3 παιδικά καρεκλάκια στο αμάξι". Μου λείπει συνέχεια αυτό το παιδί, αλλά μάλλον δεν ήταν γραφτό να γεννηθεί. Κατάλαβα πως είμαι πολύ τυχερή που έχω 2 υγιή παιδιά», εκμυστηρεύτηκε η Paltrow.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ