Follow us

Alber Elbaz for Lancome: Η πιο χαρούμενη συλλογή μακιγιάζ!

Η Hypnose Show γεννήθηκε από τη συνεργασία της Lancome με τον Alber Elbaz και περιλαμβάνει όλα τα προϊόντα μακιγιάζ που μπορεί να χρειάζεται μια γυναίκα

Η πιο χαρούμενη συλλογή μακιγιάζ

Η Hypnose Show γεννήθηκε από τη συνεργασία της Lancome με τον Alber Elbaz και περιλαμβάνει όλα τα προϊόντα μακιγιάζ που μπορεί να χρειάζεται μια γυναίκα, κλεισμένα σε πολυτελείς, πρωτότυπες και χαρούμενες συσκευασίες που θα σε ξετρελάνουν. Ανακάλυψέ την!


Αν υπάρχει ένας σχεδιαστής που τραβά τα βλέμματα πάνω στη δουλειά του φέτος αυτός είναι σίγουρα ο Alber Elbaz. Αφού συνεργάστηκε με κορυφαίους οίκους, όπως ο Saint Laurent Rive Gauche, εδώ και 10 χρόνια βρίσκεται στη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Lanvin, τον οποίο και κατάφερε να απογειώσει. Ο Alber Elbaz σχεδιάζει ρούχα και αξεσουάρ που αναδεικνύουν την προσωπικότητα της γυναίκας, όλα πολυτελή και όλα με μια χαριτωμένη, χιουμοριστική πινελιά.

Αυτά τα στοιχεία ακριβώς χαρακτηρίζουν και την Hypnose Show, την πρώτη συλλογή μακιγιάζ που σχεδίασε για λογαριασμό της Lancome: καρδιές, πουά και αστέρια στολίζουν τις best-seller μάσκαρα και τις παλέτες σκιών Hypnose της εταιρείας.



Alber Elbaz for Lancome: Η πιο χαρούμενη συλλογή μακιγιάζ!



Η Hypnose Show επικεντρώνεται στα μάτια, το εκφραστικότερο σημείο του προσώπου μιας γυναίκας, και ντύνει τα πλέον επιτυχημένα προϊόντα της Lancome με design, χιουμοριστικές και απίστευτα χαριτωμένες συσκευασίες.

Στη συλλογή θα βρεις τις μάσκαρα Hypnose Doll Eyes, Hypnose Star, Hypnose Drama και την κλασική Hypnose, τις παλέτες Hypnose Palette αλλά και τις μονές σκιές Hypnose. Και για ακόμη πιο εντυπωσιακό βλέμμα ο Alber Elbaz πρόσθεσε στη συλλογή ένα ζευγάρι ψεύτικες βλεφαρίδες σε υπέροχη συσκευασία.
Όλη η συλλογή παρουσιάστηκε την 1η Απριλίου στο Fashion Room Service, στο ξενοδοχείο Fresh Hotel.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ