Follow us

Η Cara Delevingne και στον χώρο της ομορφιάς!

Η Cara Delevingne ανήκει πλέον επίσημα στον οίκο Yves Saint Laurent Beaute

Η Cara Delevigne και στον χώρο της ομορφιάς!

Είναι το «Μοντέλο της χρονιάς για το 2014» και αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα και περιζήτητα ονόματα στον χώρο της μόδας. Ο λόγος για τη Cara Delevingne, η οποία χαρίζει την ομορφιά της στον οίκο Yves Saint Laurent Beaute.

Η επίσημη ανακοίνωση έγινε επίσημα στις 20 Ιανουαρίου στο Λονδίνο, κατά τη διάρκεια του party «YSL Loves Your Lips», ενός digital event με την παρουσία της Cara που μεταδόθηκε παγκοσμίως με livestreaming.

Η Cara Delevingne και στον χώρο της ομορφιάς!

Μετά από τη εμφάνισή της στις καμπάνιες μακιγιάζ του οίκου Yves Saint Laurent Beaute το 2013 και 2014 η Cara Delevingne συνεχίζει την περιπέτειά της με τον οίκο ως το επίσημο πρόσωπο του μακιγιάζ για τις έντυπες και ψηφιακές καμπάνιες του 2015, ξεκινώντας από τις 20 Ιανουαρίου.

Η Cara Delevingne και στον χώρο της ομορφιάς! - εικόνα 2

«Είμαι ιδιαίτερα υπερήφανη που εκπροσωπώ την τολμηρή, σύγχρονη γυναίκα Yves Saint Laurent Beaute. Είναι μια άποψη της θηλυκότητας με την οποία είμαι στενά δεμένη και είμαι χαρούμενη που συμμετέχω σε αυτή» δήλωσε η ίδια με αυτοπεποίθηση.

Η Cara Delevingne και στον χώρο της ομορφιάς! - εικόνα 3

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το νεαρό μοντέλο έχει σημειώσει μια αξιοσημείωτη πορεία στον χώρο τραβώντας την προσοχή του από την ηλικία των 16. Το 2014, η Cara ήταν το πρώτο μοντέλο που έλαβε για 2η συνεχή χρονιά το βραβείο «Model of the Year» στα British Fashion Awards ενώ μέσα στο 2015 αναμένεται να συμμετάσχει σε πολυάριθμες ταινίες, επιδεικνύοντας το ταλέντο της και στον χώρο της υποκριτικής.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ