Follow us

Stan: Κυκλοφορεί το πρώτο του άρωμα

Το άρωμα «Neon» που σηματοδοτεί το νέο, την αλλαγή, την εξέλιξη

Stan: Κυκλοφορεί το πρώτο του άρωμα

Το πρώτο άρωμα που φέρει την υπογραφή του Stan ονομάζεται «Neon» και σηματοδοτεί το νέο, την αλλαγή, την εξέλιξη, όχι μόνο για τον ίδιο τον Stan και την πορεία του, αλλά και για το γυναικείο κοινό.

Ο αγαπητός καλλιτέχνης βάζει το στίγμα του σε ένα νεανικό άρωμα που αναμένεται να γίνει το αγαπημένο των γυναικών αποτελώντας μια φρέσκια συμφωνία εμπνευσμένη από τη δύναμη, την ενέργεια και τη θηλυκότητα που ο Stan νιώθει στις συναυλίες του από το κοινό του!

Stan: Κυκλοφορεί το πρώτο του άρωμα

«Μια νέα εποχή ξεκινά και το μόνο που μένει ίδιο είναι η αγάπη που μοιραζόμαστε. Ακόμα κι αυτή έχει ωριμάσει και ενδυναμώνεται συνεχώς» δηλώνει ο STAN που αντλεί αγάπη από τον κόσμο προσθέτοντας στον χώρο της ομορφιάς ένα φρέσκο άρωμα, μια ιδανική μυρωδιά για την εποχή της άνοιξης με νότες κορυφής από μανταρίνι, Λεμόνι, και Ανανά σε συνδυασμό με ορχιδέα, γιασεμί, βιολέτα και μαύρο κεράσι και σπόρους Τόνκα, σανδαλόξυλο και βανίλια να ολοκληρώνουν τις νότες βάσης.

Stan: Κυκλοφορεί το πρώτο του άρωμα - εικόνα 2

Συμπληρωματικά, ο ίδιος ανέφερε: «Η σχέση μου με τις θαυμάστριες είναι ιδιαίτερη, καρμική θα έλεγα. Τα περισσότερα από αυτά τα παιδιά τα θυμάμαι από όταν πρωτοξεκίνησα, μικρά κοριτσάκια τότε και τώρα μεγάλωσαν, κάποια σπουδάζουν, άλλαξαν, εξελίχθηκαν, ωρίμασαν και μαζί με εκείνα κι εγώ. Σκέφτηκα λοιπόν, ότι θα ήταν ωραίο να τους δώσω ένα δώρο, κάτι συμβολικό που θα είναι πάντα μαζί τους και θα τους θυμίζει τη δική μας οικογένεια, το δικό μας δέσιμο. Η δύναμη της μυρωδιάς είναι αδιαμφισβήτητη και σε οδηγεί από μόνη της σε αναμνήσεις. Λαμβάνοντας υπόψη αυτήν τη δύναμη και δεδομένου ότι το μεγαλύτερο ποσοστό αυτής της ομάδας είναι γυναίκες, θεώρησα ότι το καλύτερο δώρο θα ήταν ένα άρωμα. Ένα άρωμα που εγώ ο ίδιος θα είχα επιμεληθεί τα πάντα, από τη μυρωδιά μέχρι και τη συσκευασία, ειδικά γι' αυτά τα κορίτσια που πλέον αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μου.»

Το άρωμα NEON by STAN θα διατίθεται αποκλειστικά στα καταστήματα Sephora από μέσα Φεβρουαρίου 2015.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η συσκευασία προσφέρει τη δυνατότητα σε όσους το αγοράσουν, να έχουν τη φωτογραφία του Stan με αυτόγραφό του!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ