Follow us

Η Βάσω Λασκαράκη φόρεσε την σκιά που χαρίζει "βάθος" στα καστανά μάτια

Αν δεν έχεις ήδη αυτό το χρώμα στη συλλογή σου, χάνεις.

Βάσω Λασκαράκη Instagram

Η αλήθεια είναι πως τα καστανά μάτια, αν και λένε πως είναι τα πιο εκφραστικά, είναι πολύ εύκολο να δείχνουν "φλατ" κι αδιάφορα. Τα καλά νέα είναι ότι με το κατάλληλο μακιγιάζ μπορούν να αναδειχθούν και να αποκτήσουν περισσότερο "βάθος". Δεν μας πιστεύεις; Ρώτησε την Βάσω Λασκαράκη.

Οι mascaras που αναδεικνύουν υπέροχα τα καστανά μάτια

Κάθε εμφάνιση της ηθοποιού αποτελεί μάθημα μακιγιάζ για καστανά μάτια, κάτι για το οποίο θα πρέπει να ευχαριστούμε τον go-to makeup artist της, Θάνο Βογιατζή.

Μπορεί το αγαπημένο makeup look της Βάσως Λασκαράκη να είναι τα κλασικά feline eyes με μαύρο eyeliner, ωστόσο πρόσφατα αποφάσισε να πειραματιστεί με το μακιγιάζ της, ενσωματώνοντας σε αυτό μια ιδιαίτερη κι άκρως κολακευτική σκιά. Όπως θα δεις στη φωτογραφία που ακολουθεί, ο makeup artist της τής χάρισε ένα πολύ όμορφο smokey eye look, σε καφέ αποχρώσεις με κόκκινο υπότονο, που χάρισε "βάθος" στα καστανά μάτια της. Το eye look της ολοκληρώθηκε φυσικά με μια λεπτή γραμμή μαύρου eyeliner κι αρκετές στρώσεις mascara.

Τα μολύβια ματιών που φωτίζουν υπέροχα τα καστανά μάτια

Director's Note: Εκτός από το βουργουνδί, εξίσου κολακευτικές αποχρώσεις για καστανά μάτια είναι το χρυσό, το μοβ, το μπρονζέ, το τιρκουάζ, το σμαραγδί, το χάλκινο, το μπορντό και το μπλε.

Δες το makeup look της:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ