Follow us

Madwalk2015 Αποκλειστικό: Οι beauty συνεργασίες της βραδιάς και τα hair trends που θα δούμε στο catwalk

Λίγες ημέρες πριν την μεγάλη βραδιά που «παντρεύει» τη μόδα με την μουσική, το MissBloom.gr έχει τις πρώτες beauty πληροφορίες!

Μάθαμε -από τώρα- όλα τα hair trends που θα απολαύσουμε στο Madwalk2015

Λίγες ημέρες πριν την μεγάλη βραδιά που «παντρεύει» τη μόδα με την μουσική, το MissBloom.gr έχει τις πρώτες beauty πληροφορίες!

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ πόσο σημαντικό είναι το hair look για μια εμφάνιση; Τα μαλλιά συνιστούν αναπόσπαστο κομμάτι ενός επιτυχημένου look, καθώς ολοκληρώνουν το στυλ που έχει επιλέξει μια γυναίκα, καταφέρνοντας, μάλιστα, ορισμένες φορές να κλέβουν από μόνα τους τις εντυπώσεις. Με βάση αυτό, οι σχεδιαστές δίνουν μεγάλη σημασία στα χτενίσματα που πρόκειται να συνοδεύσουν τις δημιουργίες τους στα catwalks, βάζοντας μια καθοριστική πινελιά στο όραμά τους.

Έτσι, κάθε χρόνο στο Madwalk μαζί με τις νέες συλλογές των πιο αγαπημένων ελλήνων σχεδιαστών, παρακολουθούμε τα πιο cool hair trends, χτενίσματα και στυλ που μας δίνουν αμέτρητες ιδέες για τη νέα σεζόν. Φέτος περιμένουμε να δούμε ένα πραγματικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα, αφού το hair styling όλων των shows υπογράφουν οι πιο καταξιωμένοι κομμωτές του χώρου σε συνεργασία με τη L'Oreal Professionnel.

Tη μεγάλη βραδιά το ΜissBloom.gr θα βρίσκεται στα παρασκήνια και θα καταγράφει βήμα-βήμα τις πυρετώδεις προετοιμασίες με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και λεπτομέρειες (γι' αυτό stay tuned και ακολουθησέ μας στα social media). Δύο ημέρες πριν και καθοδηγούμενοι από το επαγγελματικό μας πάθος ψάξαμε, ρωτήσαμε και μάθαμε τις beauty συνεργασίες της βραδιάς, που θα προσφέρουν πλούσιο θέαμα και έμπνευση για το καλοκαίρι που έρχεται.

Η Miss Bloom έμαθε και παρουσιάζει πρώτη τις beauty συνεργασίες της βραδιάς αλλά και μερικά από τα hair trends που πρόκειται να παρακολουθήσουμε στο catwalk. Συγκεκριμένα:

- Ο σχεδιαστής Βρεττός Βρεττάκος δέχεται την πολύτιμη βοήθεια των κομμωτηρίων Teo Hair Design
- Ο Δημήτρης Πέτρου συνεργάζεται με τα κομμωτήρια Georgios Doudesis Hair
- Το δίδυμο NatarGeorgiou θα συνεργαστεί με τα κομμωτήρια MS Ανδρώνης Luxury Hair Salons
- Τα hair looks από τα κομμωτήρια Mod’s Hair θα αναδείξουν τις δημιουργίες των Melis by Laskos
- Η καταξιωμένη Λουκία και τα κομμωτήρια Ilias Zarbalis πρόκειται να μας εντυπωσιάσουν με την συνεργασία τους.
- Το αγαπημένο brand BSB θα συνοδεύει τα outfits του με χτενίσματα από τα κομμωτήρια Teo Hair Design
- Tα χτενίσματα του BSB φιλανθρωπικού act έχουν αναλάβει τα κομμωτήρια Άγγελος
- Τα μοντέλα του brand Underground θα αναλάβουν τα κομμωτήρια Sadhu Hair
- Το brand Replay θα συνεργαστεί με τα κομμωτήρια Mod’s Hair
- Τα hair looks της Axel θα επιμεληθούν τα κομμωτήρια MS Ανδρώνης Luxury Hair Salons
- Η εταιρεία Med και τα κομμωτήρια Ilias Zarbalis υπόσχονται να μας εντυπωσιάσουν
- Τέλος, ο new designer του event θα συνοδεύσει τις δημιουργίες του με χτενίσματα τα οποία θα επιμεληθεί η Noemie από τα κομμωτήρια Telis Kikeris

Σύμφωνα, επίσης, με τις πληροφορίες μας για τα trends που θα παρακολουθήσουμε στο catwalk, ιδού το δικό μας moodboard με όσα περιμένουμε να κυριαρχήσουν:

Madwalk2015 Αποκλειστικό: Οι beauty συνεργασίες της βραδιάς και τα hair trends που θα δούμε στο catwalk

Madwalk2015 Αποκλειστικό: Οι beauty συνεργασίες της βραδιάς και τα hair trends που θα δούμε στο catwalk  - εικόνα 2

Wet look, beach waves, γεωμετρικά καρέ, sleek look, σινιόν μπαλαρίνας καθώς και επιβλητικές αλογοουρές είναι σίγουρο ότι θα μαγνητίσουν τα βλέμματα



Τάσεις, μόδα, hair trends και πλούσιο φωτογραφικό υλικό σε περιμένει μέσα από τον Instagram της MissBloom, που θα βρίσκεται εκεί για να σου μεταφέρει όλο το beauty κλίμα του event. Ακολούθησέ το @missbloomgr και το @lorealprofgr για να ενημερώνεσαι στη στιγμή!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ