Follow us

Η Darphin σού δίνει δύο καλούς λόγους για να μην σε αγχώνει ο χρόνος

Γνώρισε τη νέα σειρά περιποίησης της επιδερμίδας

Η Darphin σού δίνει δύο καλούς λόγους για να μην σε αγχώνει ο χρόνος

Γνώρισε τη νέα σειρά περιποίησης της επιδερμίδας


Ποια γυναίκα δεν αγχώνεται με το πέρασμα του χρόνου; Έρχεται όμως μία στιγμή στη ζωή σου για να συνειδητοποιήσεις ότι η ηλικία δεν είναι πάρα ένας αριθμός. Νιώθεις πιο ελεύθερη και δυνατή και είσαι έτοιμη να απολαύσεις κάθε στιγμή της ζωής σου. Και αυτό θέλεις να καθρεφτίζεται στο πρόσωπό σου.

Τώρα, η ομάδα έρευνας της εταιρείας Darphin τιμά αυτό το πνεύμα με 2 νέα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και αποτελεσματικότητας χάρη σε ένα μοναδικό συστατικό: Tο CelluVie™ Complex. Η νέα σειρά EXQUISΑGE αποτελείται από το Beauty Revealing Serum και την Beauty Revealing Cream - δύο συνθέσεις που προστατεύουν την επιδερμίδα και τονώνουν τη ζωτικότητά της ανεξαρτήτως ηλικίας.

Πώς δρουν τα προϊόντα της νέας σειράς

Η Darphin σού δίνει δύο καλούς λόγους για να μην σε αγχώνει ο χρόνος

Το Beauty Revealing Serum βελτιώνει την ελαστικότητα, αναζωογονεί και αποκαλύπτει μία λαμπερή επιδερμίδα όλο ζωντάνια Χάρη στο εκχύλισμα πλαγκτόν που περιέχει, το serum βοηθά την επιδερμίδα να δείχνει πιο υγιή και λαμπερή, ενώ το εκχύλισμα αγκινάρας έχει καταπρϋνιτκή δράση και την προστατεύει από τις επιθέσεις του περιβάλλοντος.

Η Darphin σού δίνει δύο καλούς λόγους για να μην σε αγχώνει ο χρόνος - εικόνα 2


Η Beauty Revealing Cream ενισχύει τον φυσικό μηχανισμό άμυνας της επιδερμίδας χάρη στον συνδυασμό προβιοτικών, ενώ ο συνδυααμός σάφνης, ηλίανθου και εκχυλίσματος αγγουριού τη βοηθούν να συγκρατεί την υγρασία της κατά τη διάρκεια της ημέρας και να διαθέτει ενισχυμένη άμυνα ενάντια στην ηλικιακή κόπωση.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ