Follow us

Beauty Insider Approved | 5 τρόποι να στραφούν όλα τα βλέμματα πάνω σου στο ρεβεγιόν

Όσα πρέπει να ξέρεις για να είσαι η πιο εντυπωσιακή παρουσία.

Beauty Splash News/Ideal Image

Picture this. Παρά τον πολύ κόσμο, το χαμηλό φωτισμό και τη δυνατή μουσική, με το που μπαίνεις στο μαγαζί, όπου θα κάνεις ρεβεγιόν, ένας μοναδικός προβολέας μοιάζει να λούζει μόνο εσένα. Τα πάντα γύρω σιωπούν και όλα τα βλέμματα καρφώνονται πάνω σου. Φαντασίωση; Όχι, απόλυτη πραγματικότητα, αν ακολουθήσεις τα παρακάτω πέντε "ιδιοφυή" μυστικά ομορφιάς, που θα σε κάνουν να ξεχωρίζεις φέτος τις γιορτές.

1. Απόφυγε τα κλισέ

Κόκκινο κραγιόν τις γιορτές; Groundbreaking. Μη γίνεις ένα ακόμα copy paste. Αντί να ακολουθήσεις κι εσύ την πεπατημένη aka το κλασικό combo κόκκινου κραγιόν και μαύρου eyeliner, πειραματίσου με το μακιγιάζ σου χρησιμοποιώντας έντονα χρώματα, αλλά και glitter. Μπορείς για παράδειγμα να τονίσεις το βλέμμα σου με μία γραμμή μπλε ή ακόμα και πράσινου eyeliner, να πειραματιστείς με face jewels ή να υποδεχτείς τη νέα χρονιά φορώντας ένα κραγιόν στο χρώμα του 2023, το magenta.

2. Χτένισε τα μαλλιά σου σαν pro

Υπάρχει τίποτα πιο εντυπωσιακό από τα voluminous μαλλιά; Αμφιβάλλουμε. Για να πετύχεις το Victoria's Secret-like hair flip των ονείρων σου, χρησιμοποίησε το νέο Airwrap multi-styler της Dyson, το μυστικό "όπλο" κάθε beauty insider.

Beauty Insider Approved | 5 τρόποι να στραφούν όλα τα βλέμματα πάνω σου στο ρεβεγιόν

Η πιο πολύ-βραβευμένη συσκευή styling επανασχεδιάστηκε ριζικά, φέρνοντας νέα και επανασχεδιασμένα εξαρτήματα εμπνευσμένα από το φαινόμενο αέρα Coanda για να φορμάρεις τα μαλλιά σου όσο είναι ακόμα νωπά χωρίς να χρησιμοποιείς υπερβολική θερμότητα, και άρα να ταλαιπωρείς την τρίχα.

Dyson

Τα νέας γενιάς εξαρτήματα styling που διαθέτουν περιστρεφόμενο κρύο άκρο, δημιουργούν μπούκλες και κυματισμούς πιο γρήγορα και εύκολα - χωρίς φθορά από τη θερμότητα, για να βοηθήσουν στη διατήρηση της δύναμης των μαλλιών. Συνδυάζοντας τα αποτελέσματα που επιτυγχάνονταν προηγουμένως με δύο εξαρτήματα σε ένα, τώρα μπορείς να δημιουργήσεις ολόκληρο το styling, δημιουργώντας δεξιόστροφες και αριστερόστροφες μπούκλες και κυματισμούς, χωρίς να χρειάζεται να αλλάξεις εξάρτημα.

Dyson
Την περίοδο των γιορτών θα βρεις το Airwrap multi-styler σε επετειακό μπλε χρώμα.

Οι επανασχεδιασμένες βούρτσες παρέχουν αποτέλεσμα ακριβείας με ενισχυμένη απόδοση Coanda, μαζί με ένα ολοκαίνουργιο εξάρτημα διπλής λειτουργίας για στέγνωμα και styling χωρίς φριζάρισμα. Συνδυάζοντας δύο εξαρτήματα σε ένα, το εξάρτημα διπλής λειτουργίας Coanda προσφέρει λείο, λαμπερό αποτέλεσμα χωρίς φριζάρισμα και ατίθασα μαλλιά με ένα μόνο πέρασμα, χωρίς υπερβολική θερμότητα και μεταμορφώνεται σε ένα ισχυρό σεσουάρ στη λειτουργία στεγνώματος.

3. Επένδυσε σε λαμπερά αξεσουάρ μαλλιών

Είτε επιλέξεις να αφήσεις τα μαλλιά σου ελέυθερα, είτε να τα πιάσεις σε μία sleek αλογοουρά (δες παρακάτω), μη διστάσεις να ολοκληρώσεις το hair look σου με λαμπερά αξεσουάρ μαλλιών. Είτε επιλέξεις μια στέκα μαλλιών με πέρλες, είτε ένα glittery hair clip, είτε ακόμα ένα βελούδινο φιόγκο, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κάνεις την εμφάνισή σου ακόμα πιο εντυπωσιακή.

4. Δημιούργησε ένα απόλυτα sleek hair look

Για το απόλυτο sleek look, ξεκινησε στεγνώνοντας τα μαλλιά σου με το πιστολάκι μαλλιών SupersonicTM της Dyson και το νέο εξάρτημα Flyaway. Εμπνευσμένο από επαγγελματίες κομμωτές, αξιοποιεί το φαινόμενο Coanda ανασηκώνοντας τα μακριά μαλλιά και κρύβοντας πίσω τους τις πιο ατίθασες τρίχες, παραδίδοντας ένα λείο, επαγγελματικό αποτέλεσμα στο σπίτι.

Dyson

Το μικρό αλλά ισχυρό ψηφιακό μοτέρ V9 της Dyson είναι κατά μέσο όρο έξι φορές πιο γρήγορο από το μοτέρ άλλων σεσουάρ. Σε συνδυασμό με την τεχνολογία Air Multiplier, παράγει μια υψηλής πίεσης και υψηλής ταχύτητας ροή ελεγχόμενου αέρα για γρήγορο στέγνωμα και styling ακριβείας. Σε αντίθεση με άλλα, το Dyson Supersonic μετρά τη θερμοκρασία του αέρα πάνω από 40 φορές και ρυθμίζει τη θερμότητα, αποτρέποντας τη φθορά και βοηθώντας στην προστασία της λάμψης των μαλλιών, αφού θα αντανακλούν περισσότερο φως σε μία μόνο κατεύθυνση.

Έπειτα, επιστράτευσε το Corrale™ straightener της Dyson, το οποίο χάρη στις εύκαμπτες πλάκες του χαρίζει ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα με λιγότερη ζημιά στα μαλλιά.

Dyson

Το ενσωματωμένο σύστημα αισθητήρων ρυθμίζει τη θερμοκρασία στις πλάκες 100 φορές το δευτερόλεπτο και την απελευθερώνει ισάξια, αγκαλιάζοντας τα μαλλιά και δημιουργώντας ίσια, λαμπερά αποτελέσματα με λιγότερη εξάρτηση από τη θερμότητα. Κατά αυτόν τον τρόπο, η συσκευή μειώνει κατά 50% το σπάσιμο της τρίχας και αντιμετωπίζει το φριζάρισμα.

Director's Note: Μπορείς να πάρεις το Corrale™ straightener μαζί σου για να φρεσκάρεις τα μαλλιά σου on the go, αφού δίνει τη δυνατότητα για 30 λεπτά ασύρματου φορμαρίσματος.

5. Χάρισε λάμψη στο πρόσωπό σου

Γιορτές σημαίνουν λάμψη. Αν θέλεις λοιπόν να ακτινοβολείς κάτω από τα φώτα του κλαμπ, εφάρμοσε λίγο highlighter σε στρατηγικά σημεία στο πρόσωπό σου aka πάνω από τα ζυγωματικά σου, στο κόκαλο της μύτης, την εσωτερική γωνία των ματιών σου και το V των χειλιών σου.

Director's Note: Για ακόμα περισσότερη λάμψη και ένα πιο juicy αποτέλεσμα, εφάρμοσε λίγη ιριδίζουσα σκιά στο κέντρο των χειλιών σου.

info
Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου το www.damkalidis.gr και το Instagram Account @dyson_damkalidis_distributor

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ