Follow us

Bioten & Shape μαζί σε ένα Wellness Weekend

Το BIOTEN στηρίζει το Shape και σε περιμένει στο Athens Metro Mall στις 30-31 Μαρτίου για ένα διήμερο αφιερωμένο στην ομορφιά!

bioten


Το BIOTEN στηρίζει το Shape και σε περιμένει στο Athens Metro Mall στις 30-31 Μαρτίου για ένα διήμερο αφιερωμένο στο όμορφο και υγιές γυναικείο σώμα.


Έλα να μάθεις τις νέες τάσεις - προτάσεις στην ομορφιά, τη διατροφή και το Fitness.

Το BIOTEN, είναι ένα brand όπου η φύση αποτελεί την κινητήριο δύναμη και την πηγή έμπνευσής του. Τα φυσικά συστατικά συνδυάζονται με απολαυστικές υφές και ευχάριστα αρώματα για να προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία περιποίησης.

Στο περίπτερο του BIOTEN, στο Athens Metro Mall θα έχεις τη δυνατότητα να ενημερωθείς για τα προϊόντα και να μιλήσεις με εξειδικευμένο προσωπικό, που θα σε βοηθήσει να βρεις ακριβώς ποια προϊόντα ικανοποιούν τις ανάγκες σου βάσει της ηλικίας και του τύπου δέρματός σου.

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ…

Δωρεάν δείγματα είναι στη διάθεση όλων που θα επισκεφτούν το περίπτερο του BIOTEN, ενώ την Παρασκευή 30 Μαρτίου, 10 τυχερές θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν μια τσάντα με προϊόντα ΒΙΟΤΕΝ.

Για περισσότερες λεπτομέρειες μείνε συντονισμένη στο 95,2 Αthens Deejay, που θα εκπέμπει live για 2 ώρες (16.00 – 18.00 ή 18.00 – 20.00) μέσα από το Εμπορικό Κέντρο.

Σε περιμένουμε λοιπόν σε ένα διήμερο ομορφιάς και υγείας εμπνευσμένο από τη φύση!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ