Follow us

Η Blake Lively είναι η νέα μούσα του οίκου Gucci

Για το νέο του άρωμα "Gucci Premiere"

blakelivelyfogucci

Ο οίκος Gucci βρέθηκε στην ευχάριστη θέση να μας ανακοινώσει ότι το πρόσωπο με το οποίο θα συνεργαστεί για το νέο του άρωμα "Gucci Premiere" θα είναι η φρέσκια, ξανθιά ηθοποιός, Blake Lively.

Αποτελεί τη νέα εκπρόσωπο του οίκου μετά την Evan Rachel Wood, τον Chris Evans και τον James Franco ενώ μετά τις πρώτες φωτογραφίες, που έχουν ήδη κυκλοφορήσει, μας αφήνει άφωνους με το στυλ και το ύφος της.

Η Frida Giannini, Creative Director του οίκου, δήλωσε για το concept του βίντεο: “Όταν μύρισα το άρωμα μου ήρθε στο μυαλό το διαχρονικό glamour του Hollywood και οι θρυλικές κυρίες της χρυσής εποχής. Η Blake έχει ένα μοναδικό στυλ και χάρισμα φέρνοντας γοητεία στη ζωή με έναν πολύ μοντέρνο τρόπο”.

Τη φωτογράφηση της καμπάνιας ανέβαλεβε το άπαιχτο δίδυμο Mert & Marcus ενώ την σκηνοθεσία ο Nicolas Winding Refn, βραβευμένος ως καλύτερος σκηνοθέτης για το θρίλερ “Drive” στο Διεθνές Φεστιβάλ των Καννών το 2011.

Το άρωμα θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως τον Ιούλιο ενώ το βίντεο της διαφημιστικής καμπάνιας θα παρουσιαστεί τον Σεπτέμβριο στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας.



Δες επίσης:
Ποιοι celebrities παρεβρέθηκαν στο party του οίκου Gucci;
Ο οίκος Gucci ανανεώνει τη συνεργασία του με την Charlotte Casiraghi
Ο οίκος Gucci στις Κάννες
O Robert Pattinson πιο κομψός από ποτέ με κοστούμι Gucci



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ