Follow us

O Robert Pattinson πιο κομψός από ποτέ με κοστούμι Gucci

Για χάρη της νέας του ταινίας "Cosmopolis"

robertpatinssonguccisuit

Ιδιαίτερα κομψός εμφανίζεται στην νέα του ταινία ο ηθοποιός Robert Pattinson.

Υποδυόμενος έναν δισεκατομμυριούχο διαχειριστή περιουσιακών στοιχείων δε θα μπορούσε να φοράει τίποτα λιγότερο από ένα υπέρκομψο κοστούμι του οίκου Gucci.

O ενδυματολόγος συνεργάστηκε άψογα με τον διάσημο οίκο για να ...μεγαλουργήσουν πάνω στον Robert και το αποτέλεσμα, όπως βλέπουμε και εμείς, είναι όντως εντυπωσιακό. Το άψογα σχεδιασμένο κοστούμι συνδυάζεται με λευκό βαμβακερό πουκάμισο, λεπτή μαύρη μεταξωτή γραβάτα, δερμάτινη ζώνη με αγκράφα ασημί και μαύρα δερμάτινα παπούτσια.

O Robert Pattinson πιο κομψός από ποτέ με κοστούμι Gucci

«Είμαστε τόσο χαρούμενοι που συνεργαστήκαμε με τον Robert στην ταινία «Cosmopolis» και δημιουργήσαμε ένα ξεχωριστό και κλασικό στυλ για τον χαρακτήρα του", δήλωσε η Διευθύντρια Δημιουργικού του οίκου Gucci, Frida Giannini.

"Η ιδέα που είχα στο μυαλό για τον χαρακτήρα του Rob διαμορφώθηκε κατευθείαν με το που διάβασα το σενάριο. Απαιτούσε ένα κομψό, ακριβό κοστούμι με λευκό πουκάμισο και λεπτή γραβάτα. Ο Rob ντύθηκε με αυτό από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί αυτό το αποτέλεσμα, χωρίς τη βοήθεια της Gucci", δήλωσε ο Cronenberg.

Η ταινία λέγεται “Cosmopolis” και χαρακτηρίζεται ως σύγχρονο θρίλερ. Η ιστορία της διαδραματίζεται μέσα σε μια λιμουζίνα στους δρόμους του Manhattan όπου ο Eric Packer, ανάμεσα σε ευχαρίστηση και δουλειά, “παίζει” με τις περιουσίες των άλλων και φυσικά τη και με τη δική του.

Η ταινία θα προβληθεί στο Φεστιβάλ των Καννών ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει στο τέλος του χρόνου.

Δες εδώ το trailer:





Διάβασε επίσης:

Τα πιο καλοπληρωμένα celebrity ζευγάρια
Όταν η Kristen Stewart μπήκε κατά λαθος στο αεροπλάνο της Theron
Charlize Theron & Kristen Stewart στο Βερολίνο
Kristen Stewart & Charlize Theron στην πρεμιέρα της ταινίας τους στο Λονδίνο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ