Follow us

Μια σταγόνα νεότητας

Ένας ορός που θα σου χαρίσει φωτεινό και νεανικό βλέμμα

Μια σταγόνα νεότητας

Ένας νέος ορός για τα μάτια έρχεται από τη Lancome για να σου χαρίσει βλέμμα πιο φωτεινό, πιο νεανικό, πιο μεγάλο. Το όνομά του είναι Genifique Yeux Light-Pearl και αρκεί μια σταγόνα για να δεις αποτελέσματα.

Η σειρά Genifique της Lancome έχει ήδη κατακτήσει την προτίμηση όσων τη δοκίμασαν. Μια από τις πρώτες που βασίστηκε στην επιστήμη των γονιδίων και είχε εξαιρετικά αποτελέσματα κατά της γήρανσης της επιδερμίδας. Τώρα αποκτά ένα ακόμη μέλος: το Genifique Yeux Light-Pearl, έναν ορό που συνδυάζει από τη μία εξαιρετική τεχνολογία και από την άλλη ένα εργαλείο εφαρμογής – το Light-Pearl - σε σχήμα πέρλας από ανοξείδωτο χειρουργικό χάλυβα και με γωνία περιστροφής 50° που “ανοίγει” και φωτίζει το βλέμμα.
Μια σταγόνα νεότητας
Με τον νέο αυτό ορό η Lancome δεν εστιάζει μόνο στη σύνθεση του προϊόντος αλλά και στο εργαλείο εφαρμογής του, το Light-Pearl που προσφέρει ευελιξία στη χρήση, αίσθηση δροσιάς και ξεκούρασης, βοηθά στο να κάνεις μασάζ στην περιοχή και να έχεις έτσι πιο άμεσα, ορατά αποτελέσματα κατά των ρυτίδων αλλά και των μαύρων κύκλων. Δοκίμασε το Genifique Yeux Light-Pearl και δες τα εντυπωσιακά του αποτελέσματα σε 7 μόλις ημέρες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ