Follow us

Τα μυστικά ομορφιάς της Kirsten Dunst

Πως διατηρείται πάντα λαμπερή και τι θα άλλαζε στην εμφάνισή της;

Τα μυστικά ομορφιάς της Kirsten Dunst

Πως διατηρείται πάντα λαμπερή και τι θα άλλαζε στην εμφάνισή της;

Είναι νέα, διάσημη και πανέμορφη. Η ηθοποιός Kirsten Dunst μιλάει στην beauty editor Nadine Baggott του περιοδικού Hello και μας αποκαλύπτει τα μυστικά της ομορφιάς και της διατροφής της, πως διατηρεί τη γραμμή της, καθώς και τι θα άλλαζε στην εμφάνισή της.

Τα μυστικά ομορφιάς «Κατ' αρχάς, αποφεύγω τον ήλιο. Μου αρέσει το μαύρισμα, όταν το βλέπω στους άλλους, αλλά δε δουλεύει με το δικό μου δέρμα, είναι πολύ ευαίσθητο. Γενικά, μου αρέσουν τα φυσικά προϊόντα στα καλλυντικά. Καθαρίζω το πρόσωπό μου μόνο το βράδυ και βάζω ενυδατική πρωί και απόγευμα».

Νιώθω καλά «Όταν προσέχω το σώμα μου, μπορώ να φορέσω ό,τι θέλω και ταιριάζει ωραία στο σώμα μου».

Τι θα άλλαζε επάνω της «Πριν από 5 χρόνια θα είχα μια τεράστια λίστα, αλλά τώρα, πλέον, είμαι άνετα με αυτά που έχω και ξέρω ότι αν ασκούμαι και διατηρούμαι υγιής, νιώθω πολύ καλά».

Τα μυστικά ομορφιάς της Kirsten Dunst
Πώς διατηρείται σε φόρμα «Πηγαίνω γυμναστήριο, αλλά με τις φίλες μου. Προτιμώ τη γυμναστική όπου μπορείς να ιδρώσεις, να γελάσεις, να πας με φίλες, με πολύ δυνατή μουσική, οπότε είναι ευχάριστο για καμιά ώρα. Έχω δοκιμάσει το Piloxing (συνδυασμός Pilates, boxing και χορού) και cardio barre. Μου αρέσει το πρόγραμμα γυμναστικής βασισμένο στο χορό που δημιούργησε η Tracy Anderson – πραγματικά ασκεί το σώμα μου αφού γυμνάζεσαι για μιάμιση ώρα. Επίσης, περπατάω πολύ όταν ταξιδέυω, εξερευνώντας τις πόλεις. Θέλω να ξαναρχίσω το τένις φέτος».

Η διατροφή της «Στο Λος Άντζελες είναι εύκολο να τρως υγιεινά, αλλά λατρεύω και το μεξικάνικο φαγητό. Πραγματικά πιστεύω στο μότο “τα πάντα με μέτρο” και δεν ήμουν ποτέ ο τύπος που κάνει δίαιτα. Όταν ξεκινάω μια καινούργια ταινία, τείνω να χάνω βάρος γιατί αφοσιώνομαι στη δουλειά. Αν νιώσω ότι τα ρούχα μου μου έχουν στενέψει κάπως, θα κόψω λίγο τους υδατάνθρακες. Όμως, γενικά, το σώμα μου μένει το ίδιο πάντα και είμαι αρκετά υγιής. Είναι απλό, τρώγε καθαρά, τρώγε λαχανικά. Αν κόψεις τη ζάχαρη ή τα γαλακτοκομικά, ναι, θα χάσεις βάρος, αλλά μακροπρόθεσμα είναι καλύτερα να έχεις μια κανονική προσέγγιση στο φαγητό».


Διάβασε επίσης:
Κατερίνα Λέχου: Πρωταγωνίστρια σε διαφημιστική καμπάνια
Φθινοπωρινή Ενυδάτωση με το “θεϊκό” λάδι Huile Divine της Caudalie
H Marine Vacth, πρέσβειρα του οίκου YSL, πρωταγωνίστρια!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ