Follow us

Twiggy, Brigitte Bardot ή Liz Taylor; Ποιο είναι το αγαπημένο σου στυλ;

Διαγωνισμός "Inoa Style of the Month"! Ψήφισε το αγαπημένο σου look και κέρδισε προϊόντα L’Oreal Professionel για 1 ολόκληρο χρόνο!

Οι τάσεις στο χρώμα των μαλλιών από τη L' Oréal Professionnel

Διαγωνισμός Inoa Style of the Month! Ψήφισε το αγαπημένο σου look και γίνε μία από τις 3 υπερτυχερές που θα κερδίσουν προϊόντα περιποίησης και styling L’Oreal Professionel για 1 ολόκληρο χρόνο!


Επίσημος υποστηρικτής της εβδομάδας μόδας στο Παρίσι, η L' Oreal Professionnel συμμετέχει στη δημιουργία των νέων τάσεων στο χρώμα αλλά και το styling των μαλλιών. Η νέα της collection Retro Nouveau εμπνέεται από τις star του Hollywood της δεκαετίας του '50 και του '60 το στυλ των οποίων επηρέασε πολλούς σχεδιαστές μόδας αυτή τη σεζόν.

Η Retro Nouveau συνδυάζει το ρετρό στυλ με τη σύγχρονη πραγματικότητα και σου δίνει τη δυνατότητα να ανανεώσεις το look σου με το χρώμα που σου ταιριάζει περισσότερο:

Αν έχεις ανοιχτή βάση: η star που κρύβεις μέσα σου είναι η Twiggy και το χρώμα σου είναι ένα ντεγκραντέ ξανθών αποχρώσεων.
Twiggy, Brigitte Bardot ή Liz Taylor; Ποιο είναι το αγαπημένο σου στυλ;
Αν έχεις μεσαία βάση: ταυτίσου με την απόλυτη γυναίκα, Brigitte Bardot και προτίμησε για αυτό το φθινόπωρο μια έντονη, χάλκινη απόχρωση.
Twiggy, Brigitte Bardot ή Liz Taylor; Ποιο είναι το αγαπημένο σου στυλ; - εικόνα 2

Αν έχεις σκούρα βάση: το στυλ της κομψής και glamorous Liz Taylor είναι αυτό που σου ταιριάζει και το χρώμα σου για τη νέα σεζόν είναι μια πλούσια, βιολέ απόχρωση με πιο σκούρα ρίζα για περισσότερο βάθος και κίνηση στα μαλλιά.

Twiggy, Brigitte Bardot ή Liz Taylor; Ποιο είναι το αγαπημένο σου στυλ; - εικόνα 3
Οι κομμωτές που συνεργάζονται με τη L’Oreal Professionnel εμπνεύστηκαν από τη νέα collection και φωτογράφισαν τα μοντέλα τους. Ανέβασαν τις φωτογραφίες τους στο facebook της ΙΝΟΑ και τώρα ήρθε η ώρα να ψηφίσουμε!

Μπες στη σελίδα της INOA στο facebook, ψήφισε το look ΙΝΟΑ που σου αρέσει περισσότερο στο μεγάλο διαγωνισμό ‘ΙΝΟΑ style of the month’ και γίνε μία από τις 3 υπερτυχερές που θα κερδίσουν επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης και styling L’Oreal Professionel για 1 ολόκληρο χρόνο!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ