Follow us

Celebrity nails: Όλες οι τάσεις στα άκρα από τις stars

Demy, Δούκισσα Νομικού, Kim Kardashian και Zooey Deschannel είναι μόνο μερικές από αυτές που επιλέγουν πάντα πρωτότυπα σχέδια και εντυπωσιακά χρώματα για τα νύχια τους. Από την Βασιλική Καρανζογιάννη

Celebrity nails: Όλες οι τάσεις στα άκρα από τις stars

Οι τάσεις στα άκρα αλλάζουν διαρκώς, γι' αυτό πρέπει να είσαι πάντα ενημερωμένη για όλα τα καινούρια σχέδια και χρώματα.

Οι διάσημες κυρίες φροντίζουν να είναι πάντα μέσα στη μόδα, εφαρμόζοντας τα πιο επίκαιρα και hot trends. Γι΄αυτό η Miss Bloom συγκέντρωσε τα καλύτερα manicure από ξένες και ελληνίδες celebrities και σου παρουσιάζει με αυτόν τον τρόπο όλες τις τάσεις.

Δούκισσα Νομικού, Demy, Jessica Alba, Δέσποινα Καμπούρη, Kim Kardashian
και άλλες πολλές μας δείχνουν... τα χέρια τους!


[gallery ids="56930,56931,56932,56934,56935,56936,56937,56938,56939,56941,56942,56944,56945,56946,56947,56948"]

H Jessica Alba δεν δίστασε να εφαρμόσει ένα τολμηρό χρώμα και σε μεταλλική απόχρωση για μια βραδινή της έξοδο συνδυάζοντάς το μάλιστα με το μαύρο φόρεμά της. Ο συνδυασμός δε, με το ροζ κραγιόν της απογείωσε το look.

Μικρά μανιταράκια "φύτρωσαν" στα νύχια της Alexa Chung που πάντα είναι τολμηρή και στα nail art της. H nude απόχρωση λειτουργεί ως καμβάς και πάνω του μπορείς να ζωγραφίσεις ότι σχέδιο επιθυμείς.

Το 3D nail art βρήκε τον επάξιο αντιπρόσωπό του στο πρόσωπο της Bella Thorn. Φιογκάκια που προεξέχουν, μακρύ αμυγδαλωτό σχήμα και πολλά χρώματα συνέθεσαν το πιο extreme και εντυπωσιακό manicure.

Η Demy υιοθετεί κατά καιρούς όλες τις νέες τάσεις στα νύχια. Το αμυγδαλωτό σχήμα και το μαύρο με χρυσό χρώμα ήταν η επιλογή της ανερχόμενης τραγουδίστριας για το πρόσφατο event του Madwalk. Μάθε όλες τις λεπτομέρειες εδώ.

Στο παρελθόν η Demy διατήρησε το ίδιο σχήμα, που αποτελεί trend όλο το χειμώνα και συνεχίζεται και τώρα, ωστόσο επέλεξε το κόκκινο και έντονο χρώμα

Η Δούκισσα Νομικού έχει μπει απόλυτα στο κλίμα της άνοιξης και στηρίζει τις παστέλ αποχρώσεις. Ένα ροζ παλ συνόδευσε με διακριτικό τρόπο το outfit της που είχε ως βασικό χρώμα του το μαύρο και κατάφερε έτσι να ξεχωρίσει.

H Florence Welch σου δείχνει πώς ένα πολύ έντονο μανικιούρ μπορεί να σταθεί και να στηρίξει ένα εξίσου extreme outfit. Οι ανοιχτόχρωμες μεταλλικές αποχρώσεις ταιριάζουν απόλυτα στα μακριά νύχια και είναι ότι πρέπει για τις ανοιξιάτικες βραδιές.

Η Ελένη Φουρέιρα κράτησε χαμηλούς τόνους στο μανικιούρ της, προτιμώντας τις αποχρώσεις του πάγου. Ωστόσο, και αυτή προτίμησε το σχήμα αμύγδαλο, που μονοπωλεί το ενδιαφέρον πολλών celebrities.

Την τάση του "ενός διαφορετικού νυχιού" ακολούθησε η Gwen Stefani, προτιμώντας τον κλασικό ασπρόμαυρο συνδυασμό που μεταξύ άλλων κάνει και την μεγαλύτερη αντίθεση.

Χρώμα στην ζωή της έβαλε η Δέσποινα Καμπούρη επιλέγοντας τις κόκκινες αποχρώσεις στην πρόσφατη επίσκεψή της στην αισθητικό της. Δες και άλλες φωτογραφίες στο Blog της και διάβασε τι σου προτείνει.

H Kim Kardashian φροντίζει πάντα να έχει προσεγμένο μανικιούρ. Αυτή τη φορά επέλεξε το ματ σχέδιο που αγαπήσαμε πολύ τον χειμώνα ενώ μπορείς να το δοκιμάσεις και εσύ ακόμα και στις πιο ανοιχτές αποχρώσεις.

Το κόκκινο χρώμα αποτελεί την πιο safe επιλογή για μια βραδινή και όχι μόνο έξοδο. Ταιριάζει με όλα, κολακεύει τα μικρά νύχια, αποπνέει κύρος και φυσικά το βρίσκεις σε διάφορες αποχρώσεις, κάθεμιά ιδανική για κάθε περίπτωση.

Όλη η φαντασία ενός ανθρώπινου μυαλού συγκεντρώθηκε στα νύχια της Kelly Osbourne. Άσπρες καρδιές και μυτερό σχήμα συνθέτουν το πιο απλό και πρωτότυπο nail art.

H Rita Ora τολμά και δοκιμάζει το έντονο γαλάζιο, ένα χρώμα που φορέθηκε πολύ πέρυσι. Σε μαυρισμένη επιδερμίδα και με πολλά αξεσουάρ το γαλάζιο θα δέσει άψογα!

Η χρυσόσκονη δεν παραπέμπει μόνο σε γιορτινές περιόδους. Μπορεί να εφαρμοστεί στα νύχια κατά την διάρκεια όλου του χρόνου, κλέβοντας μάλιστα όλες τις εντυπώσεις, όπως η Selena Gomez.

Τα νύχια της Zooey Deschannel είναι πάντα πολύ πρωτότυπα γι' αυτό και δε θα μπορούσαν να λείπουν. Η διάσημη ηθοποιός επιλέγει πάντα κάποιο θέμα και ανάλογα είναι και τα σχέδια της. Στην εν λόγω εμφάνισή της στα Όσκαρ τα σχέδια έχουν να κάνουν με ταινίες

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ