Follow us

Κατερίνα Καινούργιου | Ο τρόπος με τον οποίο καταπολεμά την κατακράτηση για υπέροχο δέρμα

Αυτή την τεχνική ακολουθεί η παρουσιάστρια λίγο πριν τις διακοπές του Πάσχα.

Κατερίνα Καινούργιου Instagram

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου, και με αφορμή το γεγονός αυτό θέλησε να προσφέρει στον εαυτό της το απαραίτητο beauty pampering. Έτσι, επισκέφτηκε το αγαπημένο της κέντρο αισθητικής ώστε να κάνει την αγαπημένη της θεραπεία κατά της κατακράτησης, ενόψει μάλιστα και του Πάσχα που πλησιάζει.

Όπως δήλωσε η παρουσιάστρια, η κατακράτηση υγρών την ταλαιπωρεί αρκετά, όπως άλλωστε και αρκετές γυναίκες. Και όλες μας γνωρίζουμε τι μπορεί να προκαλέσει η κατακράτηση, με τις κυριότερες επιπτώσεις να αποτελούν την εμφάνιση κυτταρίτιδας ή το πρήξιμο σε όλο το σώμα, ακόμα και στο πρόσωπο. Επίσης, οι σακούλες και οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια εμφανίζονται πολύ συχνά ως επακόλουθο της κατακράτησης, μεταξύ άλλων λόγων.

Η Ήβη Αδάμου έκανε το κομψό χτένισμα που εύκολα μπορείς να αντιγράψεις την Ανάσταση

Κι επειδή το Πάσχα όλο και κάτι περισσότερο θα πιούμε και θα φάμε, η Κατερίνα Καινούργιου βρήκε την ευκαιρία για να κάνει πρεσσοθεραπεία στα πόδια, με στόχο να βελτιώσει το πρήξιμο που εμφανίζεται συχνά και συνακόλουθα να βελτιώσει την υφή του δέρματος στα πόδια. Πρόκειται για μια μέθοδο που προκαλεί λεμφική αποσυμφόρηση, η οποία έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει το κυκλοφορικό σύστημα για την ταχύτερη αποτοξίνωση. Χρησιμοποιείται κυρίως για τη θεραπεία των κάτω άκρων που είναι ευάλωτα στα κυκλοφορικά προβλήματα, ενώ τα άμεσα οφέλη της είναι η βελτίωση της εμφάνισης κυτταρίτιδας, μείωση του οιδήματος και της δυσκαμψίας στα άκρα καθώς και τονωμένο και σφριγηλό δέρμα. Η πρεσσοθεραπεία απαιτεί ειδικό εξοπλισμό που περιλαμβάνει φουσκωτές μπότες (ή μανίκια χεριών) που φουσκώνουν και ξεφουσκώνουν ρυθμικά (παρόμοια με ένα μασάζ) ώστε να αντλούν λέμφο από τα λεμφικά αγγεία και αίμα από τις φλέβες των ποδιών (ή των χεριών) προς την καρδιά.

5 λαχταριστά scrubs σώματος για βελούδινη επιδερμίδα και (αισθητή) μείωση της κυτταρίτιδας

Η τεχνική:

Κατερίνα Καινούργιου | Ο τρόπος με τον οποίο καταπολεμά την κατακράτηση για υπέροχο δέρμα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ