Follow us

Οscar Beauty: 3 top looks και πώς να τα πετύχεις σε μαλλιά και μακιγιάζ!

Η Βeauty Editor του Harper's Bazaar αναλύει βήμα βήμα πώς θα αντιγράψεις τo μακιγιάζ και το χτένισμα των celebrities στα Oscar!

oscarbeauty


Η Βeauty Editor του Harper's Bazaar, Λήδα Κοτταροπούλου αναλύει βήμα βήμα πώς θα αντιγράψεις τo μακιγιάζ και το χτένισμα των celebrities στα Oscar!


Fresh & Chic στυλ από την Emma Stone


Η νεαρή ηθοποιός Emma Stone παρευρέθηκε στα Oscars μαζί με τους συντελεστές της ταινίας “The Help” (“Οι Υπηρέτριες”) η οποία διαγωνιζόταν για αρκετές κατηγορίες, αλλά επίσης απένειμε για πρώτη φορά στη καριέρα της το πολυπόθητο χρυσό αγαλματάκι μαζί με τον Ben Stiller (και φρόντισε να το ευχαριστηθεί). Η 24χρονη ηθοποιός κέρδισε τις εντυπώσεις με το φρέσκο και κομψό στυλ της. Επέλεξε μια κόκκινη μάξι τουαλέτα Giambatista Valli Haute, την οποία και ανέδειξε με ένα υπέροχο σινιόν, ενώ τόνισε τα μάτια της με έντονο μαύρο αϊλάινερ και με γενναιόδωρες στρώσεις μαύρης μάσκαρα.




Για να αποκτήσεις το look της

Kάνε το χτένισμα:
Κάνε μια χωρίστρα στο πλάι και πιάσε τα μαλλιά σου σε μια αλογοουρά στο ύψος του αυχένα. Χώρισε τα μαλλιά που έχεις ήδη πιάσει σε αλογοουρά σε 4-5 τούφες και στριφογύρισέ τες χαλαρά γύρω από το λαστιχάκι. Στερέωσέ τες με διακριτικά τσιμπιδάκια και ψέκασε όλο το κεφάλι με ένα σπρέι για κράτημα και λάμψη.

Κλέψε το μακιγιάζ: Άπλωσε μια ανοιχτόχρωμη παστέλ σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο μέχρι κάτω από το τόξο των φρυδιών. Τόνισε το βλέμμα σου με ένα μαύρο αίλάινερ το οποίο θα εφαρμόσεις κοντά στις ρίζες των βλεφαρίδων και στην εξωτερική γωνία του ματιού τράβηξε τη γραμμή προς τα έξω και προς τα πάνω. Ολοκλήρωσε με δύο στρώσεις μαύρης μάσκαρα και ένα ροδακινί ρουζ στα ζυγωματικά.

Less is... Sexy
από την Gwyneth Paltrow

Από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της βραδιάς αυτή της Gwyneth Paltrow η οποία φέτος περπάτησε στο κόκκινο χαλί για να παρουσιάσει και όχι για να κερδίσει κάποιο oscar, επέλεξε ένα ολόλευκο φόρεμα -κάπα του Tom Ford κερδίζοντας σίγουρα βραβείο στυλ. Τη λιτή τουαλέτα της τη συνόδεψε με μίνιμαλ, λαμπερά κοσμήματα, ένα φαρδύ βραχιόλι και ένα δαχτυλίδι στο δείχτη του δεξιού χεριού. Στα πλαίσια της μίνιμαλ αισθητικής ήταν και το χτένισμα, μια μοντέρνα αλογοουρά, αλλά και το λαμπερό σε nude τόνους μακιγιάζ της.



Για να αποκτήσεις το look της


Kάνε το χτένισμα: Ίσιωσε καλά τα μαλλιά σου με τη βοήθεια του ειδικού σίδερου ισιώματος και άπλωσε στις άκρες τους ένα ξηρό λάδι για θρέψη και λάμψη ή έναν ορό με σιλικόνη για αποκτήσουν υγιή, στιλπνή εικόνα. Κάνε μια χωρίστρα στο πλάι και στερέωσε την πλαϊνή τούφα πίσω από το αυτί σου. Τέλος πιάσε τα μαλλιά με ένα λεπτό λαστιχάκι σε αντίστοιχη απόχρωση με αυτή των μαλλιών σου σε μία χαλαρή αλογοουρά χαμηλά στον αυχένα.

Κλέψε το μακιγιάζ: Πριν εφαρμόσεις το μέικαπ άπλωσε στο πρόσωπό σου μια βάση η οποία θα μειώσει τις ατέλειες και θα ενισχύσει τη λάμψη της επιδερμίδας σου. Στα μάτια, τόνισε το κινητό βλέφαρο με ένα μαύρο μολύβι ματιών και πέρασέ το και στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου για να κάνεις το βλέμμα σου να δείχνει πιο υγρό. Άπλωσε μια ιριδίζουσα γήινη σκιά και πολλές στρώσεις μαύρης μάσκαρα. Επιπλέον λάμψη στην εικόνα σου θα προσφέρουν ένα ρουζ με κρεμώδη υφή και ένα διάφανο λιπγκλός στα χείλη.


50's Ύφος από την Penelope Cruz


Με μια γκρι-γαλάζια τουαλέτα Armani Prive έκανε την εμφάνισή της στα φετινά βραβεία η γοητευτική Penelope Cruz. Η βραβευμένη με oscar ηθοποιός για τον ρόλο της στην ταινία “Vichy Cristina Barcelona” το 2009, φέτος παρευρέθηκε ως παρουσιάστρια και όχι ως διαγωνιζόμενη όπως και η Gwyneth Paltrow αλλά και η Sandra Bullock. Όλο το στυλ, από την επιλογή του ρούχου, το χτένισμα και το μακιγιάζ, είχε ένα νοσταλγικό και θηλυκό χαρακτήρα που παρέπεμπε στη δεκαετία του '50.



Για να αποκτήσεις το look της

Kάνε το χτένισμα:
Δημιούργησε χαλαρές βάγκ στα μαλλιά σου χωρίζοντάς τα σε τούφες και περνώντας κάθε μια με το ειδικό ψαλίδι για μπούκλες. Όταν ολοκληρώσεις με όλα τα μαλλιά ψέκασέ τα με ένα σπρέι για ελαφρύ, ελαστικό κράτημα και λάμψη. Το ιδανικό μήκος γι αυτό το χτένισμα πρέπει να είναι πάνω από τους ώμους οπότε αν τα μαλλιά σου είναι πιο μακριά μάζεψε το μήκος τους γυρνώντας τις άκρες τους προς τα μέσα και στερεώνοντάς τες με διακριτικά τσιμπιδάκια κάτω από το σβέρκο.

Κλέψε το μακιγιάζ: Απέκτησε ματ επιδερμίδα εφαρμόζοντας ένα μέικαπ με μη λιπαρή σύνθεση και άπλωσε στη συνέχεια μια πούδρα δίνοντας έμφαση στη ζώνη Τ. Το look αυτό απαιτεί έμφαση στα μάτια οπότε σχεδίασε το περίγραμμά τους με ένα μαύρο μολύβι, χάρισε βάθος στο βλέμμα σου απλώνοντας μια καφέ σκιά ματιών στο κινητό βλέφαρο, δίνοντας έμφαση στην εξωτερική γωνία και πολλές στρώσεις μάσκαρα. Για να δείχνουν οι βλεφαρίδες σου ακόμα πιο εντυπωσιακές προτίμησε τις ψεύτικες βλεφαρίδες ή πρόσθεσε στα κενά τους ψεύτικες τουφίτσες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ