Follow us

Sexy μακιγιάζ στα μάτια με eyeliner! Πώς θα κάνεις τις 2 τάσεις της σεζόν;

Sexy γατούλα ή αγριόγατα; Το eyeliner επέστρεψε και το μακιγιάζ στα μάτια είναι must! Δες βήμα βήμα συμβουλές για να το καταφέρεις!

Sexy μακιγιάζ στα μάτια με eyeliner! Πώς θα κάνεις τις 2 τάσεις της σεζόν;

Sexy γατούλα ή αγριόγατα; Το eyeliner κάνει δυναμικό comeback και το μακιγιάζ στα μάτια είναι must! Δες βήμα βήμα συμβουλές για να το καταφέρεις!


Πιο δημοφιλές από ποτέ τα τελευταία χρόνια, το έντονο άι-λάινερ επιστρέφει σαν το απόλυτο fashion statement στο μακιγιάζ των ματιών. Ανακάλυψε το στυλ που σου ταιριάζει περισσότερο από τις προτάσεις που ακολουθούν, γοητεύοντας με το βλέμμα σε κάθε σου εμφάνιση

1. Η σέξι γατούλα




1. Παλέτα με σκιές Smoky Moonstone 4-Step Smoky Eyes Palette, The Body Shop. 2. Mάσκαρα Νaturally Glossy Mascara, Clinique. 3. Κονσίλερ Μastertouch Under-Eye Concealer, Max Factor. 4. Άι-λάινερ σε μορφή τζελ Εyestudio, Maybelline.

Θυμίζοντας αρκετά τις γραμμές του άι-λάινερ στα 60s, η γραμμή ξεκινά πολύ λεπτή από την εσωτερική γωνία του ματιού στο πάνω βλέφαρο, γίνεται πιο «γεμάτη» στη συνέχεια και καταλήγει να βγαίνει πέρα από την εξωτερική γωνία του ματιού και πάλι εξαιρετικά λεπτή. Τα μάτια τονίζονται και η γραμμή που βγαίνει πιο έξω και με φορά ελαφρά προς τα πάνω, προσδίδει μία παιχνιδιάρικα σέξι νότα στο βλέμμα.

Δες πώς θα κάνεις το μακιγιάζ στη σελίδα ii


Πώς θα κάνεις το μακιγιάζ Sexy Kitten





  • Συνδύασε το λουκ με φυσική επιδερμίδα, ένα ροδαλό ρουζ για δροσερή όψη στο πρόσωπο και πέρασε τα χείλη με ένα balm ή λιπγκλός σε διάφανες αποχρώσεις.
  • Διάλεξε μία μάσκαρα που να προσθέτει όγκο και μήκος στις βλεφαρίδες, χωρίς όμως να τις «βαραίνει» και να δείχνουν υπερβολικά επιτηδευμένες.
  • Όσον αφορά τις σκιές που θα χρησιμοποιήσεις, για ένα πρωινό μακιγιάζ καλύτερα να αποφύγεις τις πολύ σκούρες προτιμώντας τις πιο μπεζ ή γκρι. Μην ξεχάσεις το κονσίλερ το οποίο θα χαρίσει επιπλέον φωτεινότητα στα μάτια σου.


2. H …αγριόγατα




1. Βάση για τις σκιές Ck One Εyeshadow Base, Calvin Klein. 2. Σκιές ματιών Ombres Contraste Duo No 47 Nuit Claire, Chanel. 3. Mάσκαρα Hypnose Doll Eyes, Lancome. 4. Άι-λαινερ σε μορφή στυλό Pure Color Quick Thick Eyeliner, Estee Lauder.


Mε επιρροές από το μακιγιάζ της Μπριζίτ Μπαρντό και των mod’s στα 70ς, αλλά και των σταρ της ροκ μουσικής σκηνής, το άι-λάινερ σε αυτό το λουκ είναι αρκετά έντονο και ενδείκνυται για πιο βραδινές και πάρτι εμφανίσεις.

Δες πώς θα κάνεις το μακιγιάζ στη σελίδα iii

Πώς θα κάνεις το μακιγιάζ wild cat


Τα μάτια τονίζονται τόσο στο πάνω, όσο και στο κάτω βλέφαρο αποτελώντας το πιο «δυνατό» σημείο όχι μόνο του προσώπου όσο και της συνολικής σου εμφάνισης!



  • Προσπάθησε να βρεις ένα άι-λάινερ σε μορφή στυλό για μεγαλύτερη άνεση στην εφαρμογή. Ξεκίνα δίνοντας αρχικά το κατάλληλο σχήμα και στη συνέχεια ρυθμίζεις το «πάχος» της γραμμής.
  • Για ένα πιο «δυνατό» αποτέλεσμα, μπορείς να απλώσεις μία πιο φωτεινή σκιά στην εσωτερική γωνία των ματιών σταδιακά με φορά προς την εξωτερική γωνία και κατόπιν να την αναμίξεις με μία πιο σκούρα η οποία θα κάνει το μακιγιάζ των ματιών σου πιο εντυπωσιακό.
  • Για μεγαλύτερη σταθερότητα και διάρκεια στο μακιγιάζ, άπλωσε πριν από όλα, μία ειδική βάση για το μακιγιάζ των ματιών σε όλο το πάνω βλέφαρο.



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ