Follow us

Οι πιο hot τάσεις στο χρώμα μαλλιών για τη νέα σεζόν!

Ανανέωσε το χρώμα των μαλλιών σου και νιώσε όμορφη και θηλυκή με την Koleston και τα tips της Color Expert & Hairstylist Αθηνάς-Τζάνετ Κορώση.

Οι πιο hot τάσεις στο χρώμα μαλλιών για τη νέα σεζόν!

Ανανέωσε το χρώμα των μαλλιών σου και νιώσε όμορφη και θηλυκή με τα tips της Color Expert & hairstylist Αθηνάς-Τζάνετ Κορώση και την Koleston.

Η άνοιξη είναι εποχή για αλλαγές, στην γκαρνταρόμπα, τα ρούχα, τα αξεσουάρ, τα χρώματα και σίγουρα στα μαλλιά. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, είτε πρόκειται για μια μικρή ανανέωση είτε για μια αλλαγή, η σεζόν εντείνει την ανάγκη για κάτι διαφορετικό.

Δεν είναι τυχαίο μάλιστα που οι περισσότερες ερωτήσεις στη στήλη μας, «H Beauty Editor απαντά», ξεκινάνε με το ερώτημα «Θέλω να αλλάξω τα μαλλιά μου! Τι χρώμα μου ταιριάζει...;».

Στραφήκαμε στην Hair Stylist & Color Expert της Koleston Αθηνά-Τζάνετ Κορώση, ως τον καταλληλότερο άνθρωπο για να μας δώσει την απάντηση! Για την κουπ, μας εξήγησε ότι εμπνέεται από τα fashion shows και προτείνει καρέ κουππάνω από τους ώμους με ατημέλητη φράντζα και αυστηρά σινιόν με χωρίστρακαι διακριτικά αξεσουάρ.

Δες τι συστήνει η ίδια για το χρώμα των μαλλιών και τις τάσεις της σεζόν στο video!




[gallery ids="56600,56602,56603,56711"]

Αν θες να ανοίξεις τα μαλλιά σου, η Αθηνά Τζάνετ Κορώση επισημαίνει ότι φέτος την άνοιξη οι τάσεις κινούνται προς τις ψυχρές ξανθές αποχρώσεις και τις μπεζ φωτεινές.

Στα καστανά μαλλιά, μπορείς να παίξεις με τις κοντινές αποχρώσεις με τις προτάσεις της Color Expert και Hair Stylist να στρέφονται προς τις φυσικές καφέ, τις παστέλ αποχρώσεις, τις ματ, αλλά και αυτές της άμμου, της μόκας, του καπουτσίνου.

Εκτός από τα αμιγώς γήινα χρώματα όμως, σύμφωνα με την Αθηνά Τζάνετ Κορώση μπορείς να δώσεις και μία παιχνιδιάρικη λάμψη στα μαλλιά εάν κινηθείς στις φυσικές χάλκινες και καραμελένιες αποχρώσεις.

Βρες το δικό σου τέλειο χρώμα μαλλιών με το νέο σετ κρέμας βαφής Koleston για το σπίτι, που περιλαμβάνει την Κρέμα Αναζωογόνησης Χρώματος για τη 15η μέρα μετά τη βαφή και δίνει ξανά ένταση στο χρώμα των μαλλιών σου όταν αυτό αρχίζει να ξεθωριάζει.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ